Mountain Bike CATENA RACING TEAM, succes la ZIUA B

Organizata de Riders Club, cea de a III-a editie a concursului de MTB (mountain-bike) Ziua B s-a desfasurat in imediata vecinatate a Parcului Phoenix Aventura, pe malul lacului Cernica, pe un traseu nou, mai variat si mai dificil. Realizat de multiplul campion national MTB Razvan Juganaru, pe doua variante de traseu (17 km - Incepatori, respectiv 41 km - Standard), aceasta competitie a deschis calendarul maratoanelor MTB, marca Riders Club.

CATENA RACING TEAM s-a alaturat inca din 2014 Riders Club, cea mai mare comunitate de pasionati de biciclete din Romania. Anul trecut CATENA RACING TEAM a fost distinsa la ROCKET BIKE FEST, competitie organizata in acelasi loc cu PREMIUL I pentru CEA MAI INIMOASA ECHIPA!
Si in acest an zeci de membri din Bucuresti si din tara ai echipei condusa de Radu George, Presedinte CRT si Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup s-au aliniat la START-ul cursei Ziua B care s-a dat in dreptul Parcului Phoenix Aventura, pe malul lacului Cernica – Pantelimon. Cursa a fost mult mai bine pusa in valoare la aceasta editie, cu elemente care au oferit o noua experienta riderilor si s-au remarcat prin frumusetea cadrului natural.

… si o MEDALIE de AUR pentru CATENA RACING TEAM!

Asa cum ne-a obisnuit la fiecare cursa, fie de mountain-bike, fie ca este de alergare, colega noastra Constanta Papagheorghe (functionar administrativ, Dep. Dezvoltare FILDAS si CATENA Grup) a cucerit si la Ziua B o noua medalie de aur la Categoria +50 ani, nivel IV, Standard (41 km).

In 2015 CATENA RACING TEAM a inceput sezonul competitional 2015 in forta si cu foarte mult entuziasm!
Membri din Bucuresti si tara ai CATENA RACING TEAM au participat pe 4 aprilie 2015 la concursul SEMIMARATON INTERSPORT BRASOV 2015, editia a IV-a, concurand in 3 probe: cursa populara (4 km), cros (10 km), semimaraton (21 km). Toti au trecut linia de sosire, echipa noastra fiind reprezentata cu succes de colegii nostri.

Au urmat in aceeasi zi, 18 aprilie, doua competitii care, desi desfasurate la capete diferite ale Bucurestilor, in Pantelimon – Padurea Cernica (ZIUA B, concurs MTB, editia a III-a) si pe Soseaua Oltenitei, in poligonul de instructie al Batalionului 2 Infanterie “Calugareni” – unitate de elita a armatei romane care a participat cu succes la numeroase misiuni in teatrele de operatii dinafara tarii (ASALTUL LUPILOR, editia I).

La Ziua B membrii CRT au pedalat si pentru libertatea de miscare a copiilor defavorizati

Din acest an, echipa Riders Club se implica in ajutorarea copiilor defavorizati care nu se pot bucura de libertatea de miscare, implementand un proiect umanitar in sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor. Pe langa campania nationala de promovare si strangere de fonduri pe care Riders Club a initiat-o si o sustine impreuna cu partenerii proiectului, suma de 5 lei din fiecare taxa de participare la evenimentele din 2015 va fi directionata catre acest proiect umanitar. “Simplul fapt ca iubitorii de miscare aleg sa se bucure de libertatea lor de miscare in cadrul evenimentelor sportive MPG va fi o sansa acordata unui copil de a trai la randul sau aceasta experienta, de care este privat” – a declarat Tudor Mocuta, New Business Manager al MPG. 2015 vine cu un calendar de ciclism bogat, cu evenimente noi si cu formate inedite, cu locatii diferite si cu trasee regandite. Participantii la evenimentele sportive se vor bucura de o abordare noua a competitiilor de ciclism, cu standard ridicat, astfel incat sa rezulte o experienta cat mai placuta pentru toata lumea

Un an 2014 de exceptie pentru CATENA RACING TEAM

Inca de la infiintare, reprezentantii CATENA RACING TEAM au marcat in 2014 un sezon competitional de succes (premii special pentru echipa, medalii de aur, argint si bronz) prin participarea la competitii majore de gen: concursul de mountain bike „Macin XC”, un eveniment organizat in superba si spectaculoasa zona a Parcului National ”Muntii Macinului”, cursa ”Zimbraria Neagra XC”, o competitie Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita, competitia de mountain bike ”Maratonul Dunarii” (Giurgiu), Rocket Bike Fest sau Campina Open MTB 2014, competitie la care au fost recompensati cu Premiul pentru Cea mai inimoasa si numeroasa echipa. Atunci, aproape 150 de reprezentanti CATENA din toata tara s-au aliniat la START-ul evenimentului organizat cu scopul de a incuraja un stil de viata sanatos!

Se va auzi si in acest an de performantele si performerii CATENA RACING TEAM, ”o echipa formidabila” infiintata la initiativa Vicepresenditelui FILDAS Grup, Radu George si a caror membri vor participa la cele mai importante competitii sportive din Bucuresti si din tara.

Uram succes in anul competitional 2015 tuturor membrilor CATENA RACING TEAM si VA ASTEPTAM la START-ul primului concurs MB al sezonului!