Lansarea fursecurilor NUCITA in Farmaciile CATENA

Noul produs este realizat de specilistii de la NUTRITION Research&Develpment.

S-a lansat in reteaua farmaciilor CATENA un nou produs NUCITA,
realizat de specialistii de la NUTRITION Research&Development.
Fursecurile NUCITA contin 50% nuci, nu au zahar si sunt recomandate si
in dieta diabeticilor.

Sloganul celor de la NUTRITION Research&Development – “STIU CE SI CAT MANANC” a fost respectat si de data aceasta. Fursecurile NUCITA (contin nuca 50%, xylitol, albus de ou, amidon si cafea solubila), fiind o gustare ideala pentru orice regim sanatos.

Dealtfel, nucile se numara printre alimentele recomandate diabeticilor (ajuta la o mai buna functionare a circulatiei sanguine si la scaderea nivelului colesterolului), fiind bogate in substante nutritive si vitalizante si foarte indicate mai ales in perioadele reci. Nucile sunt bogate in minerale (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor, fosfor, sulf, fier, cupru, zinc, ion), vitamine (C, B1, B2, B5, PP), caroten, dar si in Magneziu si Omega 3.

NUCITA contine si Xylitol, un indulcitor natural care nu influenteaza nivelul insulinei. Este extras din fructe si legume si utilizat ca substituit pentru zahar. Indicele glicemic al Xylitol-ului este foarte scazut (-7), comparativ cu cel al zaharului (-70) sau cu acela al glucozei (-100). Zaharul are cu 40% mai multe calorii decat Xylitol-ul.

Iata doar cateva dintre atu-urile Fursecurilor NUCITA, cel mai nou produs lansat cu succes in aceste zile in reteaua farmaciilor CATENA din toata tara