Iepurasul vine la Teatrul Masca joi, 9 aprilie!

Teatrul Masca va invita joi, 9 APRILIE, incepand cu ora 11.00 in amfiteatrul din Bdul. Uverturii 70 la cea de-a noua editie a evenimentului Iepurasul la Masca. Cei mici alaturi de familii si ajutati de trupa Teatrului Masca vor redescoperi traditia incondeierii oualor cu vopseluri pe care le vor primi. Copiii vor avea ocazia sa invete lucruri noi, sa-si dezvolte creativitatea dar si sa-si stabileasca astfel propria identitate.

Este minunat ca in fiecare an sa fii inconjurat de familii frumoase care pastreaza inca vii traditiile, de parinti care le explica celor mici simbolistica incondeiatului, de o atmosfera calda si de zambete care n-ar trebui sa lipseasca de pe chipul nimanui in preajma acestei importante sarbatori a crestinatatii. Sa aveti un Paste Fericit, cu liniste si lumina! declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Iepurasul la Masca face parte dintr-o ampla serie de proiecte socio culturale initiate de Teatrul Masca in scopul de a promova valorile si traditiile romanesti. Evenimentul a devenit el insusi o traditie pentru locuitorii cartierului Militari si nu numai.
Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca
Partener: Primaria Municipiului Bucuresti
Cu sprijinul: Retail FMGC.ro, Polyrom Impex, Cora Lujerului
Parteneri media: TVR2, Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso Arte, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis, Teatru.pro, Femeiastie.ro, Jurnaldebucuresti.com