Fii unul dintre cei care semneaza Join The Pact: Never Drink and Drive alaturi de dublul campion mondial de Formula 1, Mika Häkkinen!

Join The Pact s-a intors in Romania! In Baneasa Shopping City (Food Court) te asteapta acum un automobil reper Join The Pact si este pregatit pentru a primi semnatura ta!

O semnatura este echivalentul a 1 km de calatorie in siguranta catre casa. In acest sens Uber s-a alaturat Join The Pact la nivel mondial si Romania se numara printre primele tari care ofera calatorii sigure catre casa proudly powered by Uber.

Nu uitati ca pe 16 Mai, in Parcarea Baneasa Shopping City va asteapta Mika Häkkinen, Ambasador Global Johnnie Walker al Programului de Consum Responsabil de Alcool:

Join The Pact: Never Drink and Drive este campania emblematica globala de consum responsabil de alcool initiata de Johnnie Walker. In 2 editii consecutive in Romania, Join The Pact a demonstrat continuitatea unei campanii de succes, prin acumularea a peste 24.000 de semnaturi de la romani care si-au luat angajamentul de a nu conduce niciodata vehicule sub influenta alcoolului.