FESTIVALUL NATIONAL DE TEATRU, editia a 27-a

Editie desfasurata sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei
20 – 30 octombrie 2017

FESTIVALUL NATIONAL DE TEATRU, editia a 27-a
O treime din biletele la FNT 2017 vandute in primele 24 de ore!

Peste o treime (34%) din numarul biletelor pentru spectacolele celei de-a 27-a editii a Festivalului National de Teatru au fost deja epuizate, la doar 24 de ore de la momentul punerii lor in vanzare. Recordul a fost stabilit dupa primele 4 ore, cand se inregistra o cota de 25% vanzari din totalul biletelor Festivalului.

89% dintre acestea au fost vandute on-line, pe platforma www.mystage.ro, restul de 11% fiind cumparate prin intermediul casei centralizate de bilete a Teatrului National „I.L. Caragiale“ din Bucuresti.

Spectacolele straine invitate in Festival – HAMLET / COLLAGE in regia lui Robert Lepage, ROMEO SI JULIETA in coregrafia lui Angelin Preljocaj si SA TRAIESTI ORICE-AR FI (BARBARA) interpretat de Juliette Binoche au fost cele mai solicitate pana acum. Acesta din urma este chiar sold-out. Dintre productiile autohtone apartinand selectiei oficiale – best-seller in acest moment este spectacolul IN ADANCURI, pus in scena de regizorul Yury Kordonsky la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj.

Reamintim ca biletele se pot cumpara online, prin platforma www.mystage.ro – prima platforma de bilete dedicata spectacolului de teatru din Romania. Platforma este accesibila si de pe orice dispozitiv mobil. Trebuie doar sa va creati cont, sa cumparati biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricand in cont sau pe e-mail. Platile se pot efectua cu cardul, iar procesarea lor se face in siguranta prin platforma LibraPay, apartinand Libra Internet Bank.

In acest an, cei care achizitioneaza bilete online de pe mystage.ro pot opta pentru unul din cele doua pachete limitate mySTAGE Silver si Gold, care presupun anumite avantaje si cadouri promotionale. In premiera, biletele se pot cumpara telefonic sunand la (021)9379 (tarif normal), urmand a se livra prin agentii mySTAGE, contra cost, oriunde in Bucuresti.

Producatorii Festivalului National de Teatru sunt UNITER – Uniunea Teatrala din Romania, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti si Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti. FNT este un proiect cultural finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale si de Primaria Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Institutul Cultural Roman.

www.fnt.ro, www.mystage.ro, https://www.facebook.com/FNT-Festivalul-National-de-Teatru-The-National-Theatre-Festival-160309668068/