Cursuri de pregatire pentru admitearea la UNATC „I. L. Caragiale

CURSURI DE PREGATIRE PENTRU ADMITERE

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I. L. Caragiale” (str. Matei Voievod, 75-77) anunta deschiderea cursurilor de pregatire pentru admiterea la Facultatea de Teatru si Facultatea de Film.

Facultatea de TEATRU

Cursurile de pregatire pentru toate specializarile din domeniul Teatru: Artele spectacolului (Actorie, Regie, Papusi – Marionete, Coregrafie), Scenografie, se vor desfasura incepand cu data de 02 februarie 2015, ora 10.00, pe module de specialitate (aceste module sunt programate cu precadere in perioada vacantelor scolare).
Modul I – 2, 3, 4, 5, 6 februarie 2015
Modul II – 20, 21, 22 martie 2015
Modul III – 14, 15, 16, 17 aprilie 2015
Pentru specializarile Artele spectacolului (Actorie) – vor fi programate cate 2 (doua) cursuri a cate 3 ore fiecare in zilele programate. (ora 10.00-13.00; 14.00-17.00)
Pentru specializarile Artele spectacolului (Papusi Marionete, Regie,
Coregrafie), Scenografie– va fi programat cate 1 (unu) curs a cate 3 ore fiecare in zilele programate. (ora 10.00- 13.00)

Durata cursului: 3 ore

Plata taxei se poate face cu cateva zile inainte de curs (pentru candidatiidin Bucuresti), dar si in ziua desfasurarii acestuia (pentru candidatii din provincie).
La intrarea in sala de curs, candidatii trebuie sa prezinte adeverinta de achitare a taxei.
Cuantum: 100 lei/sedinta

Cei care achita integral fiecare modul vor avea o reducere de 15% din valoarea totala a taxei. Pentru achitatea tuturor modulelor se face reducere de 30%.

Facultatea de FILM

Facultatea de Film organizeaza
cursuri de pregatire in vederea concursului de admitere din septembrie 2015,
studii universitare de licenta, pentru toate specializarile: Regie de film si
tv, Imagine de film si tv, Multimedia: Sunet-Montaj, Comunicare audiovizuala
(Scenaristica, Publicitate media, Filmologie). Acestea se vor desfasura sambata,
in perioada 21 februarie – 23 mai 2015,
intervalul orar 10.00 – 13.00 .

Plata cursurilor:

80 lei/ curs
(in cazul in care se achita cate un curs)

– pentru candidatii care platesc integral, taxa se
reduce cu 15%, astfel pentru cele 12 cursuri se vor achita 810 lei.

Orice modificare aparuta
va fi anuntata din timp pe site-ul facultatii si la avizier.

Nu se restituie banii celor
care achita toate cursurile si nu se prezinta la curs din motive personale.

Informatii suplimentare:
Secretariat Facultatea de Film – 021 252 81 93


SCOALA DE DUMINICA

Incepand cu 23 noiembrie 2014, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ”I.L.Caragiale” Bucuresti, isi redeschide portile nu doar pentru studenti. Pentru al saselea an consecutiv, programul alternativ Scoala de Duminica demareaza cu o noua sesiune de cursuri. Timp de 10 duminici, profesori ai universitatii cu cea mai veche traditie din tara in domeniul teatru si cinematografie, ii asteapta pe toti cei pasionati de aceste doua domenii, sa isi imbunatateasca si exerseze calitatile intr-un mediu profesionist, cu valoare recunoscuta. Indiferent de varsta, pregatire sau experienta, UNATC I.L.Caragiale ofera acum oricui posibilitatea de a urma calea dezvoltarii personale prin creativitate.

SCOALA DE DUMINICA este un proiect educativ destinat tuturor categoriilor de virsta, indiferent de pregatirea profesionala, girat de Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ’’I.L.Caragiale’’.

SCOALA DE DUMINICA ofera un cadru profesionist de pregatire teoretica si practica celor care vor sa dobindeasca notiuni elementare si practici avansate in domenii in care, astazi, se investeste extrem de putin in invatamintul romanesc.

SCOALA DE DUMINICA isi propune sa implementeze un model educational bazat pe cateva notiuni de baza: accesul la cultura si la notiuni fundamentale din domeniile de referinta teatru si film, promovarea unor cursuri concepute interactiv, diseminarea informatiilor de specialitate si formarea unui mod de a gandi teatral si cinematografic.

La finalul cursului, fiecare participant, va obtine un atestat de absolvire eliberat si recunoscut de UNATC.