Cream (Claudia Pavel) a lansat videoclipul piesei Double Games

Claudia Pavel, alias Cream a lansat de curand videoclipul piesei Double Games, videoclip ce contine imagini din filmul Terapie pentru crima in care Claudia are rolul principal.
Piesa Double Games este compusa si produsa de chitaristul de la Vunk – Gabriel Maga si beneficiaza de cateva pasaje interpretate de rapperul american Fat Joe.
Intoarsa de curand din America impreuna cu baietelul ei Noah (1 an si 10 luni), Cream asteapta cu nerabdare lansarea filmului de actiune Terapie pentru crima in care joaca rolul unei functionare care decide sa-si schimbe meseria intr-una mai banoasa si care sa o scoata din rutina. Asa ajunge sa fie ucigas platit si sa infrunte situatii aflate la limita supravietuirii.
Claudia Pavel a studiat actoria in Los Angeles, la Scoala Dianei Castle, The Imagined Life, dupa ce in Romania a urmat cursurile Facultatii de Arte, clasa Virgil Ogăşanu (2003-2007), Universitatea Hyperion. Pentru acest rol – primul din viata ei intr-un film de lung metraj – interpreta a invatat sa traga cu arbaleta si cu pistolul, sa manuiasca un cutit iar cei 3 ani in care a practicat kick boxing i-au fost de mare ajutor.
Condimentat cu suspans dar si cu mult umor, filmul al carui regizor si scenarist este Kiki Vasilescu, va fi lansat din 3 octombrie 2014 in cinematografele din toata tara iar în perioada 29 septembrie – 2 octombrie va fi prezentat în avanpremiera, la Cinema Studio din Bucuresti.
Videoclipul poate fi vizualizat aici: https://www.youtube.com/watch?v=ec78Ib7zasY