Concertul „Acorduri de Vara” a deschis Scoala de Vara „Boem Club” 2015!

Concertul Boem Club Acorduri de Vara desfasurat la Centrul National de Arta Tinerimea Romana a fost un real succes catorat şi celor 160 de interpreti, peste 600 de spectatori si echipei organizatorice formata din 30 de persoane.

Evenimentul a reunit cursanti Boem Club copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar si avansat, care au incantat auditoriul cu piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon sau cu vocea. Interpretii care au concertat au avut varste cuprinse intre 4 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel.

Profesorii Boem Club au oferit si ei demonstratii ale talentului si profesionalismului lor, delectand auditoriul cu piese la pian solo sau la 4 maini, cu duete de vioara sau cu vocea. Alte momente artistice deosebite au fost oferite de Trupa Boem Club Dorobanti si Corul Boem Club Razoare. Repertoriul concertului a cuprins atat piese de muzica clasica, cat si piese de muzica usoara (pop, dance, rock etc.) si muzica populara.

Toti interpretii au primit diplome si trofee pentru participare. Auditoriul a fost constituit in total din aproximativ 600 de persoane din mediul de business din Bucuresti, antreprenori si manageri, persoane cu profesii liberale, jurnalisti, invitati speciali din diferite domenii si personalitati muzicale. Fiecare concert a fost urmat de un cocktail in cadrul caruia cursantii Scolii de Muzica Boem Club au schimbat impresii si si-au facut planuri muzicale pentru vacanta. Participantii la Concertul „Acorduri de Vara” au avut posibilitatea sa deguste in spatiul de coffee break vinurile premium Liliac oferite de Partenerul AMB Wine.

In cadrul concertului Scoala de Muzica Boem Club a lansat Proiectul Vara Muzicala. Proiectul cuprinde Scoala de Vara care se va desfasura pe perioada verii la toate cele 3 sedii Boem Club din Bucuresti (Piata Alba Iulia, Dorobanti si Razoare) si Tabara de Muzica Boem Club, care va avea loc la Bran in luna august 2015. O noutate a Scolii de Vara Boem Club este aceea ca toti cei interesati pot beneficia de lectii de muzica dedicate familiilor, pentru a ii incuraja pe cei mici sa porneasca in lumea muzicii. Prin intermediul Proiectului Vara Muzicala, dorim sa cream alternative deosebite de petrecere a timpului liber pe parcursul verii pentru toti cei interesati de a invata sa cante din voce sau la un instrument. Maniera de predare din cadrul Scolii de Muzica Boem Club este bine structurata si personalizata, iar acest lucru se vede in rezultatele deosebite ale cursantilor nostri. Ii invitam asadar pe toti cei care doresc sa invete muzica intr-o maniera placuta la Scoala de Muzica Boem Club. – a spus Claudia Atanasoae, Director Boem Club.
Concertul Acorduri de Vara reprezinta totodata si incheierea unul an scolar de succes, cu peste

100 premii la concursuri de specialitate, cu noi instrumente introduse in grila educationala, cu noi profesori in colectiv, cu si mai multi cursanti de toate varstele si orice nivel zi de zi.
Prin organizarea periodica de concerte, auditii, concursuri, Scoala de Muzica Boem Club doreste sa sustina si sa promoveze muzica si talentul muzical la orice varsta, sub moto-ul Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme!.

Senso Arte si Tonica au fost Parteneri media ai evenimentului.

Scoala de Muzica Boem Club este cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti. In prezent, Boem Club are trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia – Bdul. Decebal si zona Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale. Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.