Concert Extraordinar “Anotimpurile” de Vivaldi si Piazzolla cu Tiberiu Soare si Alexandru Tomescu, la Teatrul Odeon

Fundatia Calea Victoriei organizeaza joi 8 ianuarie, ora 19,00 la sala Majestic a Teatrului Odeon unul dintre evenimentele de exceptie ale inceputului de an, unic in peisajul cultural bucurestean si intrat in traditia orasului: Concertul Extraordinar de Anul Nou "Anotimpurile" de Vivaldi si Piazzolla, cu Tiberiu Soare şi Alexandru Tomescu. Astfel spectatorii vor incepe anul 2015 invaluiti in acordurile luminoase din "Anotimpurile" de Antonio Vivaldi si mangaiati de ritmurile pasionale ale "Anotimpurilor de la Buenos Aires" semnate de Astor Piazzolla.

Doi dintre cei mai iubiti si talentati muzicieni din tanara generatie, violonistul Alexandru Tomescu si dirijorul Tiberiu Soare, impreuna cu Symphactory Orchestra propun un concert intens, care imbina doua stiluri muzicale diferite – Baroc si Tango – in ambianta elegantei Sali Majestic a Teatrului Odeon. Publicul este invitat sa poarte tinuta de gala, pentru a se bucura de aceasta seara muzicala speciala in eleganta sala de spectacol, conceputa in stil francez eclectic de marele arhitect Gr. P. Cerchez.

Alexandru Tomescu fascineaza publicul cu vioara sa Stradivarius, in recitaluri si concerte. A fost aplaudat cu entuziasm la Theatre des Champs Elysees (Paris), Carnegie Hall (New York) sau Metropolitan Arts Centre (Tokio). Tiberiu Soare este unul dintre cei mai apreciati muzicieni romani, atat in tara cat si in strainatate, dirijor principal al Orchestrelor si Corurilor Radio, invitat sa dirijeze orchestre celebre din Anglia, Franta, Germania, Austria, Cehia, Rusia etc.
Symphactory Orchestra, un ansamblu de tineri muzicieni, sub atenta formare muzicala a maestrilor Tiberiu Soare si Gabriel Bebeselea, a fost invitat sa sustina concerte in cadrul Festivalului ”George Enescu”, Bucharest Music Film Festival, B-Fit in the Street. Symphactory Orchestra a sprijinit si aparitia cartii “Pentru ce mergem la Opera?”, semnata de Tiberiu Soare.