CATENA si VERANDA MALL te fac castigator!

Sambata, 1 aprilie 2017, ora 13:00, NICO, indragita interpreta va asteapta la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri si cu autografe, dar si cu o multime de alte surprize.

Este vorba despre Motive, cel mai nou material discografic semnat Nico – imaginea lantului de Farmacii CATENA.

Toti participantii la acest eveniment inedit vor fi castigatori, deci au ”Motive” sa fie prezenti la intalnirea cu vedeta lor!

Mai multe detalii pe:
https://verandamall.ro/eveniment-viitor/ai-motive-plus-sa-vii-la-catena-veranda-mall/

Despre farmaciile Catena


Infiintata in 1999, Catena – brand 100% romanesc – s-a dezvoltat continuu, ajungand, in prezent, cea mai mare retea de farmacii din Romania, cu un numar de peste 570 de unitati in intreaga tara. Axandu-se pe crearea unei relatii speciale cu clientii sai, Catena a reusit sa castige increderea a milioane de romani, prin preturi mici, sfaturi profesioniste, oferite din inima, si prin ample programe de fidelizare, peste 4,5 milioane de romani detinand un card de fidelitate Catena. Prin intermediul acestor carduri, posesorii beneficiaza permanent de preturi reduse in farmaciile Catena. In cei aproape 20 ani de existenta, Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic romanesc, ci si ca lider de profil in retailul farmaceutic; inca de la inceput, Catena si-a propus sa fie un reper in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Echipa Catena a incercat si a reusit sa integreze imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa. „Farmacia Inimii” a ajuns in timp „Farmacia tuturor romanilor”, oferind raspunsuri prompte la nevoile acestora, dar in acelasi timp indeplinind alte criterii foarte importante: proximitate, preturi accesibile si o gama larga de produse. Catena a fost distinsa cu numeroase premii si distinctii de excelenta: Best Buy Award, Superbrands, Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii in care romanii au cea mai mare incredere”, „Forbes –Brands for Kids” – Premiul special pentru calitatea serviciilor oferite familiilor si copiilor, Premiu de excelenta in management pentru responsabilitate sociala, la Gala „Capital”, apoi includerea in „TOP 100 cele mai puternice branduri din Romania” – revista Biz si in „TOP 100 Capital al celor mai puternice companii din mediul de afaceri romanesc” s.a.

Despre albumul ”Motive” by NICO


Editat la CAT Music, acesta contine si cele mai recente si de succes extrase pe single: “(Sa-mi Dai) Motive”, “In Locul Tau”, “Alt Inceput” si “Clipe”. Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Madalin Dragan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlasceanu (F Charm), Razvan Preda (Sonny Flame) si Alexandru Minculescu (Cabron), impreuna cu textierii Loredana Mindrescu (Moni-K), Cristina Balan (”Vocea Romaniei” 2016!), Ovidiu Iordache si Andreea Andrei sunt cei alaturi de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album sa se ridice la nivelul asteptarilor publicului sau.

Ca bonus tracks, albumul include doua foarte populare cantece legate de campaniile Catena si apartinand, muzica si versurile, lui Bogdan Tascau: ”Catena-Tango” si ”Catena-Generatii”.

Va invitam asadar sambata, pe 1 aprilie, la pranz, la Farmacia Catena din Veranda Mall, unde va asteapta o multime de surprize!

CATENA si VERANDA MALL te fac castigator!