Catena Racing Team – Premiul I pentru cea mai inimoasa echipa la Rocket Bike Fest 2014, ediția a IV-a

La cea de-a IV-a editie a competitiei de ciclism cross–country ROCKET BIKE FEST 2014 care a avut loc in Padurea Cernica pe 20 septembrie 2014, CATENA RACING TEAM a cucerit PREMIUL I pentru CEA MAI INIMOASA ECHIPA.

Dupa ce s-a lansat oficial pe 6 septembrie 2014 la cea de-a III-a editie a CAMPINA OPEN MTB 2014, peste 70 de reprezentanți FILDAS si CATENA Grup s-au aliniat in week-end la START-ul celei de-a IV-a editii a competitiei de ciclism cross–country ROCKET BIKE FEST 2014. Acest eveniment s-a desfasurat la Cernica, in zona Phoenix Aventura Parc.

Reprezentantii CATENA RACING TEAM, o echipa polisportiva alcatuita din angajati si colaboratori din Bucuresti si din tara ai CATENA si FILDAS Grup si ai TONICA Group, toti pasionati de sport si de miscare in aer liber au concurat la categoria Hobby (25.2km). Aceasta a fost creata la initiativa lui Radu George, Vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup, ca o echipa a caror membri au participat si vor participa la numeroase competitii sportive de mountain-bike, marathon, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building s.a.

CATENA RACING TEAM a fost onorata sa se alature proiectului initiat de Asociatia Help Autism si BikeXpert in 2013. ROCKET BIKE FEST a strans acum, la fel ca si cu ocazia editiilor anterioare, sute de concurenti si mii de participanti, zeci de parteneri, sponsori si sustinatori mass-media. Organizatorii, alaturi de cei aproape 200 de voluntari construiesc de fiecare dată si o pista a prieteniei la cel mai mare eveniment sportiv dedicat acestei cauze.

Televiziunea online Senso Arte.RO a dedicat un amplu reportaj Asociatiei Help Autism, concertului de binefacere Suflet in culori si concursului ROCKET BIKE FEST cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului sarbatorita in intreaga lume pe 2 aprilie: https://Sensoarte.ro/sanatate/Eveniment-5091/suflet-in-culori-eveniment-pentru-copiii-cu-autism

ROCKET BIKE FEST este un concurs de ciclism cross country (XCO) care isi propune sa sprijine un stil de viata sanatos si sa promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul vine in intampinarea tuturor iubitorilor de natura si a pasionatilor de competitii sportive, avand ca obiectiv constientizarea autismului si sustinerea programelor de integrare a copiilor diagnosticati cu tulburari din spectrul autist. Cu cei 34.000 RON stransi in editiile din 2013 pentru continuarea Programului National de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologica si Interventie Timpurie in Autism, ROCKET BIKE FEST a insemnat sansa spre recuperare pentru mai bine de 100 copii cu tulburari din spectrul autist. ROCKET BIKE FEST a fost desemnat Proiectul de voluntariat al anului 2013 in domeniul sport si recreere la Gala Nationala a Voluntarilor.

Reprezentantii CATENA RACING TEAM au marcat in acest an un sezon competitional de succes prin participarea la alte competitii majore de gen: concursul de mountain bike Macin XC, un eveniment organizat in superba si spectaculoasa zona a Parcului National Muntii Macinului, cursa Zimbraria Neagra XC, o competitie Mountain Bike Cross Country desfasurata in padurea din jurul rezervatiei cu acelasi nume de langa localitatea Bucsani, judetul Dambovita si Campina Open MTB 2014, competitie la care au fost recompensati cu Premiul pentru CEA MAI INIMOASA si CEA MAI NUMEROASA ECHIPA. Atunci, aproape 150 de reprezentanti CATENA din toata tara s-au aliniat la START-ul evenimentului organizat cu scopul de a incuraja un stil de viata sanatos, dar si de a promova imprejurimile orasului Campina. Platoul Muscelului si intreg traseul s-au inverzit din cauza celor de la CATENA – comentau concurentii si organizatorii. Toti reprezentantii CATENA poarta tricouri de ciclism de culoare verde, inscriptionate cu renumita sigla!

Iata reportajele realizate de Televiziunea Online Senso Arte realizate cu ocazia acestor evenimente:

FILDAS si CATENA Grup la Mountain Bike Macin XC 2014

https://Sensoarte.ro/sanatate/Catena-TV-5251/fildas-și-catena-grup-la-mountain-bike-macin-xc-2014

FILDAS si CATENA Grup la Mountain Bike Zimbraria Neagra XC

https://Sensoarte.ro/sanatate/Sanatate-prin-miscare-5404/fildas-grup-la-mountain-bike-zimbraria-neagra-2014

Catena Racing Team, la Campina Open MTB 2014, editia a III-a

https://Sensoarte.ro/sanatate/Eveniment-5458/catena-racing-team-la-campina-open-mtb-2014-editia-a-iii-a

Cu siguranta se va auzi mereu si de-acum incolo de performantele si performerii CATENA RACING TEAM,o echipa formidabila a caror membri vor participa la cele mai importante competitii sportive din Bucuresti si din tara.

Foto: Sebastian Oros

Oana GEORGESCU
PR Specialist
Bd. Unirii nr. 15, Sector 4, Bucuresti

Email: [email protected]
[email protected]
Mobil: +40741.106.723