Catena este alaturi de copiii si de adultii care sufera de boli incurabile

Si in acest an, Catena-Farmacia inimii este alaturi de oamenii care au cel mai mult nevoie de ajutor, participand la cel mai important eveniment caritabil al anului organizat de HOSPICE Casa Sperantei. Totul in beneficiul copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile si pentru care orice gest inseamna enorm.

Un partener de traditie al evenimentelor organizate de fundatie, Catena a contribuit, alaturi de ceilalti participanti la eveniment, la strangerea unei sume impresionante de aproape 300.000 de euro. Acesti bani vor ajuta fundatia sa reia serviciile gratuite de ingrijire paliativa la domiciliu. Vestea este una extrem de importanta, in conditiile in care anul trecut, din cauza instabilitatii financiare, fundatia a fost nevoita sa-si suspende serviciile paliative acordate gratuit pacientilor, in sectoarele 4, 5 si 6 din Capitala.

Peste 300 de invitati au participat la editia 2019 a Balului Edelweiss, eveniment prezentat de actorii Ada Condeescu si Matei Dima. A fost o seara cu arta si fapte bune, in beneficiul miilor de copii si adulti care infrunta un diagnostic incurabil. Prietenii, partenerii, sponsorii, donatorii si sustinatorii cauzei ingrijirii paliative in Romania au participat la eveniment, iar bunatatea si generozitatea acestora s-a tradus in sprijin si ingrijire gratuita pentru pacientii HOSPICE.

Evenimentul a inclus si licitatii, la care a participat si Farmacia inimii. De altfel, Graham Perolls, presedintele fondator al HOSPICE Casa Sperantei, si Mirela Nemtanu, director executiv HOSPICE Casa Sperantei, au multumit Catena si celorlalti parteneri pentru sprijinul si sustinerea aratate, fara de care ajutarea copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile nu ar fi fost posibila.

„Suntem recunoscatori tuturor celor care ne-au fost aproape intr-un moment atat de dificil, s-au implicat si ne-au sprijinit. Cu extraordinara generozitate a partenerilor nostri, Balul Edelweiss s-a transformat intr-o poveste despre speranta si daruire. Multumim tuturor celor care fac parte din povestea HOSPICE si ne ajuta sa transformam durerea in dor pentru pacientii nostri si pentru familiile lor”, a declarat Mirela Nemtanu, director executiv HOSPICE Casa Sperantei.

Printre invitatii la eveniment s-au numarat sustinatori ai ingrijirii paliative, precum ambasadorul Marii Britanii in Romania, Excelenta Sa Andrew James Noble, ambasadorul Israelului in Romania, Excelenta Sa David Saranga, Diana Paun, consilier de stat in Departamentul Sanatate Publica, Excelenta Sa Rodrigo Guzman, consulul Republicii Chile in Romania, Printul Grigore Ghyka, Nicolae si Alina de Roumanie.

Despre Catena

Un partener traditional al HOSPICE Casa Sperantei, Catena a fost laureata in 2017 cu Hospice Champion Award, drept recunoastere pentru sprijinul acordat fundatiei de-a lungul timpului. Catena este aproape de oamenii care au nevoie de ajutor si prin alte proiecte pe care le sustine din inima, precum Salvati Copiii Romania, OvidiuRo si Fundatia Light into Europe. In ultimii ani, in urma implicarii majore in astfel de evenimente, Catena a primit numeroase premii, trofee si distinctii de excelenta, toate menite sa arate ca Farmacia inimii este, in permanenta, alaturi de toti romanii.