Bucharest Fashion Week a ajuns la cel de al III-lea casting

București, 3 noiembrie 2014: Bucharest Fashion Week, organizeaza cel de al treilea casting pentru Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014. Cel mai important festival de moda din țara noastra pune la bataie titlurile de „Cea mai frumoasa femie din Romania”, respectiv „Cel mai bun model al Romaniei” si le invita pe romance la castingul care va avea loc sambata, 8 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numarul 29, incepand cu ora 12.00.

Pentru a intra in competitie, participantele trebuie sa se inscriere site – www.bfashionweek.com/casting. Ele trebuie sa aiba minimum 15 ani si o inalțime de cel putin 1.72m. Daca aplicantele raspund criteriilor de selectie impuse de organizator, ele vor fi invitate la un interviu ce va avea loc in cadrul castingului de sambata, 25 octombrie.
Pe langa titulaturile la care viseaza orice tanara din tara, participantele pot castiga premii in valoare de peste 20.000 Euro. Primele doua castinguri pentru concursurile Miss Romania si Top Model Romania au avut loc in zilele de 26 septembrie, respectiv 11 octombrie. Asadar Bucharest Fashion Week continua cautarea celor mai frumoase, talentate si lipsite de inhibitii romance, care sunt pregatite sa intre in competitia frumusetii.

Despre Miss Romania

Miss Romania este un concurs de frumusete care se desfasoara anual in cadrul festivalului international de moda Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV Romania. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen, castigatoarea competitiei fiind cea care va reprezentanta Romania la cel mai important concurs de frumusete din lume, Miss World.

Despre Top Model Romania

Top Model Romania 2014 este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din Romania. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din tara noastra au sansa de a fi prezentate principalelor agentii de modeling din lume.

Despre Bucharest Fashion Week

Bucharest Fashion Week este un festival de moda independent al carui principal obiectiv este acela de a promova designerii romani, dar si profesionistii care activeaza in industria modei din tara noastra. In aceasta iarna editia cu numarul XXII a Bucharest Fashion Week se va desfasura in perioada 1-6 decembrie la Ambasad’Or Events. Mai multe informatii despre Bucharest Fashion Week Winter 2014 si castingul concursului Miss Romania 2014 puteti gasi pe site-ul www.bfashionweek.com/casting-miss-romania-2014.