BikeXpert Alpine Challenge

BikeXpert Alpine Challenge este un concurs provocator de Mountain-Bike ce isi propune sa sprijine un stil de viata sanatos si sa promoveze ciclismul, ca mod sanatos si ecologic de petrecere al timpului liber, in Subcarpatii de Curbura si in Muntii Leaota, la doi pasi de Bucuresti.

Concursul vine in intampinarea tuturor iubitorilor de natura, a ciclistilor amatori si profesionisti ce doresc sa-si testeze abilitatile pe doua roti, intr-un cadru natural inedit!

In functie de nivelul de pregatire, participantii vor parcurge unul din cele doua trasee ce se suprapun peste poteci si drumuri forestiere:

· Maraton: 68 km si 2300 m diferenta de nivel
· Semimaraton: 35 km si 1000 m diferenta de nivel

Te astepam pe 14 Septembrie la Pucioasa in judetul Dambovita!

PROMO eveniment: https://www.youtube.com/watch?v=JlUS4_2tTMs
Inscrieri pe: http://www.bikexpertevents.ro/


BikeXpert Alpine Challenge este un concurs provocator de Mountain-Bike ce isi propune sa sprijine un stil de viata sanatos si sa promoveze ciclismul, ca mod de petrecere al timpului liber, in Subcarpatii de Curbura si in Muntii Leaota, la doi pasi de Bucuresti.

Evenimentul vine in intampinarea tuturor iubitorilor de natura, a ciclistilor amatori cat si celor profesionisti prin doua trasee de poveste in imprejurimile orasului Pucioasa.