111 ani de la nasterea Elvirei Godeanu si o comedie de succes – Amanta!!!

Ca in fiecare an, in luna mai, Fundatia Elvira Godeanu o sarbatoreste pe cea care i-a dat numele – marea actrita a teatrului romanesc, Elvira Godeanu. Anul acesta se implinesc 111 ani de la nasterea artistei, iar la Teatrul de Comedie din Bucuresti, in Sala Radu Beligan, comedia Amanta se va juca in memoria celei care si-a dorit sa joace rolul titular – Elvira Godeanu!

Luni 18 mai 2015, ora 19.00, comedia Amanta dupa Incurca lume de A.D. Hertz se va juca pentru ultima data in aceasta stagiune dupa ce a facut sali pline atat in Bucuresti, cat si in tara, bucurandu-se de un imens succes de public. Cu o distributie de zile mari, reunind actori indragiti ai Teatrului National din Bucuresti, spectacolul poarta semnatura regizorala a lui Armand Calota, nepotul Elvirei Godeanu, indeplinind astfel ultima dorinta a marii actrite.

In seara de 18 mai 2015, ii veti putea vedea pe actorii – Ilinca Goia (Olga), Magda Catone (Didina Strambuleanu), Marius Rizea (Bungrazescu Traian), Gavril Patru ( Matei Pintenaru) si Armand Calota (Emil Strambuleanu) intr-o incurcatura conjugala cum numai in lumea boema a Bucurestiului interbelic se putea intampla!

Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din… patul conjugal, pentru a o folosi in fata nevestei ravasite?! Dar ce faci atunci cand minciuna, o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propria casa? Hai sa vedem pe unde scoti camasa cand in familie cumnatul e…..Procuror!
Va asteptam la spectacolul Amanta de A.D. Hertz pentru a afla impreuna cum va iesi dintr-un astfel de cosmar conjugal avocatul… infidel!

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la pretul de 60 de lei si 70 de lei din reteaua Vreau Bilet, de la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etaj 2, Palatul National al Copiilor, Libraria Eminescu sau online www.vreaubilet.ro