Trei artisti internationali la Galateca

Expozitia “Inside / Out” (Black and White), deschisa la Galeria Galateca (str. C.A. Rosetti 2-4), reuneste lucrarile a trei artisti internationali: Roberto Coda Zabetta (Italia), Predrag Popara (Serbia) si Alessio Maximilian Schroder (Italia).

Initiat anul trecut la Belgrad de artistul Predrag Popara, acest proiect expozitional va poposi in mai multe orase europene, primul fiind Bucurestiul. Trei viziuni diferite exprimate in trei medii distincte – pictura in ulei, fotografie si instalatie, vorbesc despre dialogul continuu intre interior si exterior.

Roberto Coda Zabetta (Biela, Italia, 1975), traieste in Italia, unde este o celebritate in lumea artei contemporane, multe din lucrarile sale fiind expuse in muzee si galerii renumite din intreaga lume: Marea Britanie, Germania, Brazilia, India, China si in trei galerii din Italia.

Predrag Popara (Trebinje, Bosnia si Hertegovina, 1973) face parte dintr-o grupare internationala fondata de un galerist francez ce se concentreaza pe arta abstracta. A avut expozitii solo importante in ultimii ani in Germania, Slovenia si Italia.

Alessio Maximilian Schroder (Roma, Italia, 1985) a terminat studiile la Viena Fotoschule si a inceput sa lucreze ca fotograf documentar axandu-se in mod special pe zona Europei de Est. A avut expozitii solo in Belgrad, Tel Aviv, iar de curand in Viena, orasul unde locuieste si lucreaza in prezent.

Expozitia “Inside / Out” (Black and White) poate fi vizitata la Galeria Galateca pana pe 16 noiembrie 2013.

Acest material este oferit de Programul Catena pentru arta

Realizator: Bogdana Contras