Secrete de artist – filmul complet al Atelierului Poduri Europene 2015

Va invitam miercuri 5 august ora 18.00 la Galeria Senso, in Bld Unirii nr. 15, la vernisajul expozitiei Poduri europene, in cadrul careia vor expune artiste din Romania, Germania, Olanda si Bulgaria...

La Atelierul International de Creatie Feminina Contemporana Poduri Europene 2015 de la Eforie Sud au participat artistele Daniela Grapa, Cristina Marian, Anca Boeriu, Elena Dragulelei Dumitru, Carmen Poenaru, Carmen Tepsan, Arina Ailincai, Rodica Strugaru, Maria Balea, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Marinela Mantescu, Adriana Elian, Anca Volcinschi, Edith Torony si Rodica Xenia Constantin din Romania, alaturi de Erika Sellmann Busching si Karin Welke din Germania.

Atelierul International Poduri Europene 2015

Este o experienta foarte importanta in cariera oricarui artist sa participe la astfel de tabere. Plecam mai imbogatite de aici, spune artista Daniela Grapa.
Lucrul impreuna presupune nu numai o stare pe care o imprumutam una de la cealalta, in acelasi timp inseamna si comunicare si o legatura misterioasa de prietenie care se formeaza intre noi spune artista Carmen Poenaru.
In ceea ce priveste zona in care ne aflam, Eforie Sud, motivele sunt nenumarate: apa, soarele, stabilopozii, stancile, pescarusii, miresmele, salcia inflorita… Sigur ca toate acestea ne marcheaza, ne influenteaza, ne creeaza o stare psihica deosebita, marturiseste artista Rodica Strugaru.
Evenimentul este sustinut de Fundatia Fildas Art si de Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica in calitate de organizatori si de Farmaciile Catena, prin Programul Catena pentru Arta, in calitate de sponsor.
Lucrarile de pictura si sculptura realizate la Atelierul International de Creatie Feminina Contemporana Poduri Europene 2015 vor fi prezentate in Bucuresti la Galeria Senso intr-o ampla expozitie care se va deschide in luna august a acestui an.
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizatori: Bogdana Contras
Oana Georgescu
Fotografii: Sebastian Oros
Editor: Stanislav Pescu