Romanian Design Week 2019

Romanian Design Week, eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative locale, a ajuns la cea de-a saptea editie si a avut loc in Bucuresti in perioada 17-26 mai 2019.

Expozitia centrala Romanian Design Week 2019 a fost deschisa in cladirea BCR din Piata Universitatii si a prezentat peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate in ultimul an de designeri, graficieni si arhitecti romani. Expozitia, cea mai complexa de pana acum, a reunit cinci categorii – Arhitectura, Design de Produs, Design Grafic, Fashion si Multidisciplinar.

Pe langa expozitia centrala, vizitatorii s-au bucurat si de o serie de expozitii-capsula semnate de creativi si organizatii locale, dar si din Moldova si Franta, plus un concept store dedicat designului romanesc.

Boardul creativ Romanian Design Week a premiat 16 dintre proiectele expuse. Au fost premiate proiectele din cadrul expozitiei centrale care s-au remarcat printr-o abordare inedita, din dorinta de a celebra ce are designul romanesc mai bun de oferit in 2019.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras