Emotii 2011

Expozitia “Emotii 2011” a artistului Andrei Cezar Georgescu este deschisa in spatiul Galeriei “Centrul Artelor Vizuale” - etaj, pana pe 12 februarie 2011.

Pe perioada expozitiei, in spatiul galeriei, intre 2 februarie – 12 februarie, artistul va tine un atelier (workshop) cu tema „IDENTITATE CONTEMPORANA – Initiere in procedee comune artei cu potential terapeutic si tehnici plastice contemporane”, conceput ca un program interactiv si succint care prezinta modalitati specifice noilor deschideri ale artei contemporane si o introducere in universul artei cu potential terapeutic.

Atelierul se va organiza in fiecare zi, cu incepere de la orele 17 si este structurat pe doua module, a cate 60 de minute fiecare, cu pauza de 15 minute intre ele. Materialele sunt puse la dispozitie in mod gratuit de catre organizatori. In pauza se va servi bufet rece.

Programul este special conceput pentru insusirea corecta a informatiilor de catre participanti si pentru aplicarea acestora in mod practic. Abordarea aceasta este destinata tuturor celor care doresc sa descopere un domeniu relativ nou al aplicabilitatii limbajului vizual.

Formularul de inscriere si programul pot fi solicitate sunand la numarul de telefon 0723575623 sau poate fi solicitat prin e-mail la adresa [email protected]