Galeria Senso si BUZU la Viena

Artista vizuala Ana Stefania Andronic BUZU a deschis la inceput de an o noua expozitie, de data aceasta in capitala Austriei, Viena, la Galeria Five Plus Art (Argentinierstraße 41, 1040 Viena). Expozitia intitulata "#fast food" poate fi vizitata in perioada 4 – 31 ianuarie 2018.

Expozitia cuprinde lucrari realizate de artista in anul 2017, lucrari din seriile – Perception si Fast foods, fast wounds. Cu aceasta ocazie s-a lansat albumul de arta #fast food – Ana Stefania Andronic BUZU, un volum ce contine lucrari ale artistei, editat de FILDAS Art in limbile engleza si germana. Acest eveniment este sustinut de Galeria Senso, FILDAS Art si Catena Grup prin Programul CATENA pentru ARTA.

Ana Stefania Andronic este o tanara artista cu un imaginar inepuizabil, greu de clasificat, care poarta ludicul formelor si pe cel al logosului, intr-un spatiu al magiei plutitoare. Fastul oniric, cu sonurile si reverberarile intoarcerii in timp, senzatiile, aromele si candorile plasmuind metafore sunt prezente peste tot, gravand, uneori inefabil, alteori cu un lirism inchietant, o lume care functioneaza dupa legile unei scenografii proprii (…) (Iolanda Malamen, scriitoare)

Ana Stefania Andronic este un grafician care a ocolit cu grija tentatiile vietii contemplative, opuse temperamentului ei deschis si energiei creatoare debordante care o stapaneste; s-a integrat, asemenea tinerilor din generatia pe care o reprezinta, in trepidatiile si animatia generatoare de bruiaje a vietii active, careia a ajuns sa-i descifreze atat de bine resorturile, incat le accepta cu interes lipsit de crispare, cu buna dispozitie, detasare si umor. (Dr. Doina Pauleanu, Director Muzeul de Arta Constanta)

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras