Galeria LABORNA la CAR

Galeria LABORNA a participat la Targul International de Arta - Contemporary Art Ruhr 2014, targ care s-a desfasurat in luna octombrie 2014 la Essen, Germania.

Galeria LABORNA la Targul de la Essen

La Targul de la Essen, Galeria LABORNA a prezentat lucrarile artistilor Traian Boldea, Ciprian Paleologu, Ana Stefan si Codruta Cernea. Artistul Ciprian Paleologu a prezentat o lucrare inedita – un desen pe piele si de asemenea si-a lansat catalogul Proiectul Uman.
Pentru galeria noastra, LABORNA contemporary art gallery, este o prima prezenta la un targ international. Noi avem aproape doi ani de existenta si practic orice participare la un targ international este o oportunitate de a fi vazut, de a intra in contact cu alte galerii si o pozitionare in cadrul galeriilor la nivel international, spune artistul Ciprian Paleologu.

Despre Galeria LABORNA

Galeria LABORNA iși propune sa inregistreze desfasurarea lunara profesionala a demersului artistic individual in varianta bruta. Artistii care au construit acest proiect sunt Traian Boldea si Ciprian Paleologu in spatiul galeriei din strada Icoanei nr. 17, Bucuresti. Evenimentele de prezentare pentru public se numesc BORNE si au loc in ultima zi de marti a fiecarei luni.
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru arta.
Realizator: Bogdana Contras