Expozitia Coexistente

Sase artisti romani contemporani Bogdana Contras, Bianca Ionita, Andreea Dosinescu, Eugen Vasile Iovan, Vlad Fodor si Sergiu Moise, va invita la galeria Simeza sa pasiti in universurile lor diverse, armonioase, pline de culoare, lumina si optimism.

Expozitia de grup "Coexistente" deschisa la galeria Simeza in perioada 17 – 30 ianuarie 2021, cuprinde lucrari de grafica si pictura.

Expozitia "Coexistente" prezinta ilustrarea mai multor Universuri paralele, fiecare artist avand un Univers propriu si o viziune particulara asupra lumii.

Realitațile concrete sau imaginate creeaza un joc de perceptie intre prezente si absente, intre tipare si diversitate, intre individual si colectiv. Realitatile sunt percepute prin intermediul simturilor la nivel material sau ideologic.

Realitatea materiala, organica este construita dintr-un numar infinit de universuri ce se divid. Imaginile infatiseaza universuri coexistente, ce se deruleaza simultan, dezvelind forme de viata surprinzatoare.

Corpurile sunt singularizate, se dezvolta izolat, sau compun formatiuni aglomerate. Organismele contin caracteristici comune, similitudini, trasaturi care se repeta, se multiplica, si sunt dispuse in ansambluri, in grupuri de elemente intre care exista conexiuni si corespondente.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras