Expozitia Ambient/Obiect, editia a II-a

In aceasta frumoasa toamna, la galeria Orizont, un grup de artisti foarte creativi va invita sa intrati in atmosfera calda a unui interior de poveste. Tapiserii, piese de mobilier si lucrari de arta decorativa va asteapta sa le admirati in perioada 20 octombrie - 6 noiembrie 2019.

"Expozitia Ambient/Obiect construieste in trama orasului, un alt oras – „invizibil”. Este un oras al memoriei, dar si al uitarii, oras al dorintei si al semnelor, un oras bizar in genul burgurilor utopice ale lui Italo Calvino, un oras in care obiectele isi asuma o alta etimologie. Proiectul, initiat in anul 2018 de Marian Gheorghe si curatoriat anul acesta impreuna cu Relu Bitulescu, rescrie povesti personale adunate de douasprezece dintre cei mai interesanti artisti ai momentului in domeniul artelor decorative, povesti cristalizate ambiental, in tehnica designului retroactiv." (Alexandra Craciun, critic de arta)

In cadrul expozitiei prezinta lucrari artistii: Maria Bandarau, Marijana Bitulescu, Relu Bitulescu, Vlad Cioroiu, Marian Gheorghe, Cristina Iliescu, Claudia Musat, Sorin Popa, Dan Popovici, Radu Popovici, Dan Roseanu, Manuela Toderas.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras