Calatoria in Tara Zanelor a Teodorei Marin

Cu titlul Calatorie in Tara Zanelor, Teodora Marin, artist fotograf si jurnalist ne ofera un tur fotografic printr-o Romanie asa cum a surprins-o pe moment in peregrinarile sale. Sunt peisaje vesele sau triste, instantanee unice si ferestre deschise parca spre lume, o lume in care calatorul Teodora Marin a incercat si a reusit sa ne-o dezvaluie tuturor.

Aceasta expozitie gazduita de Biblioteca Metropolitana Bucuresti (sediul central) se constituie intr-o colectie inedita, de fapt o selectie din sutele de imagini din Romania realizate de-a lungul ultimilor ani.

Dupa succesul primei sale expozitii de fotografie, Conexiuni, aceasta noua expozitie reprezinta o confirmare a talentului celei care adora sa calatoreasca, sa descopere si sa cunoasca oameni si locuri noi.

Mi-as dori ca fotografiile mele sa exprime tot ceea ce prin cuvinte nu pot spune: Natura este Viata, este Inspiratie! – ne-a marturisit Teodora Marin.

Expozitia de fotografie Calatorie in Tara Zanelor a Teodorei Marin este deschisa la Biblioteca Metropolitana Bucuresti, sediul central (Str. Tache Ionescu 4, sector 1) pana pe 26 aprilie 2014

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros