ANOTHER LANGUAGE (PLUS) – Ana Stefania Andronic (BUZU)

Spatiul expozitonal “Symposium” de la Biblioteca Nationala Bucuresti a gazduit vernisajul expozitiei de pictura-grafica a tinerei artiste Ana Stefania Andronic (BUZU). Grupate sub genericul ANOTHER LANGUAGE (PLUS), cele peste 30 de lucrari realizate in tehnici inedite si cu efecte plastice aduc in prim-plan noul trend din creatia sa. Aceasta este cea de-a cincea expoziţie pe care o prezinta artista in ultimii cinci ani.

BUZU propune iubitorilor de arta abordarea fenomenului dintr-un unghi inedit, care confera valente neasteptate prin simbolistica subtila a unui domeniu ce parea rezervat decoratiunilor. Pe langa lucrarile ce sunt vizionate si în varianta UV, Ana Stefania Andronic ne propune cateva replici moderne la abstractionismul clasic, dezvaluind capacitatea artistei de a reinterpreta nu doar o tehnica, ci si un fenomen artistic.

Absolventa a Universitatii Nationale de Arte, secţia grafica (clasa prof. Mircia Dumitrescu), Ana Stefania Andronic (BUZU) s-a aflat mereu in atentia publicului prin participarile sale la expozitii de grup si personale si prin dezvoltarea unor tehnici inedite de pictura pe textile, obiecte decorative si decoratiuni murale.

Programul CATENA pentru ARTA este sponsor si SENSO TV este Partener Media ale acestei expozitii care se desfasoara sub egida Ministerului Culturii si a Bibliotecii Nationale a Romaniei.

Expozitia va putea fi vizitata de luni pana vineri, intre orele 10 – 18, pana pe 11 noiembrie 2013.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Sebastian Oros