Aniversare 5 ani – DanaArtGallery

In anul 2015 se implinesc 5 ani de cand Galeria DanaArt si-a inceput activitatea si sarbatoreste acest eveniment organizand in paralel doua expozitii de grup, o expozitie in spatiul de la Teatrul Odeon si alta expozitie la Metropolis Cetre.

Galeria DanaArt sarbatoreste 5 ani de activitate

Expozitia Aniversare 5 ani deschisa la Metropolis Centre (str. Grigore Alexandrescu nr. 87-97, Bucuresti) prezinta lucrarile artistilor pe care Galeria DanaArt ii promoveaza de ceva vreme. Asa cum spunea si curatoarea galeriei, Daniela Zbarcea, Galeria DanaArt este un proiect expozitional realizat impreuna cu cativa artisti prezenti mereu pe simezele galeriei.
De aceasta data, in expozitie putem vedea lucrarile artistilor: Angela Szabo, Bogdana Contras, Cornelia Gherlan, Cornelia Popa, Daniel Craciun, Elena Paunoiu, Gabriela Anitei, Eugen Vasile Iovan, Laura Avramescu Cherciu, Marina Bira, Manuela Toderas si Viorica Pricope. Lucrarile sunt realizate in diferite tehnici: pictura, grafica si mozaic, prezentand diferite teme de la autoportret la peisajul citadin.
Expozitia Aniversare 5 ani este organizata impreuna cu Metropolis Art Collection si poate fi vizitata pana pe 22 martie 2015.

Despre Galeria DanaArt

Infiintata in 2010, Galeria DanaArt si-a propus sa expuna artistii romani contemporani in diferite spatii expozitionale din tara si din strainatate. In vara anului 2014 a organizat cu succes doua Ateliere de creatie in Romania, acesta fiind un prilej ca artistii sa se cunoasca mai bine si sa poata demara proiecte expozitionale impreuna. DanaArtGallery prezinta artisti deja remarcati pe scena artei romanesti dar sustine si artistii foarte tineri aflati la inceput de drum.
Acest material va este oferit de Programul Catena pentru arta.
Realizator: Bogdana Contras