Irina Cristescu & Ioan Sbarciu la MoBU

Cele mai noi lucrări create de artista Irina Cristescu pot fi văzute la Târgul Internațional de Artă Contemporană București - MoBU, în perioada 19-28 mai 2023. Artista l-a avut ca mentor pe cunoscutul artist și profesor clujean Ioan Sbârciu, alături de care expune în standul 14B.

Colecția de picturi a Irinei Cristescu este formată dintr-un corp de lucrări captivante care analizează complexitatea psihicului uman. Fiecare lucrare oferă o explorare unică de teme diferite, cum ar fi neliniștea emoțională, influențele externe, trauma psihologică, autocunoașterea și eșecul de comunicare. Colecția folosește o gamă diversă de tehnici și medii pentru a crea un sentiment de profunzime și nuanță, invitând astfel privitorul să reflecteze asupra propriilor sale experiețe și emoții. Pentru cei interesați de a achiziționa una dintre operele Irinei Cristescu vă rugăm să intrați pe www.irinacristescuart.com

Ioan Sbârciu expune o selecție de lucrări din mai multe serii, cum ar fi Pădurea de cenușă, Satul uitat, Don Quijote. Artistul mărturisește că ceea ce trăiește îl inspiră. “Încerc să redau ceea ce simt” spune Ioan Sbârciu.

Acest material vă este oferit de Programul Catena pentru Artă.