Adrian Socaciu, expozitie de pictura la Galeria 2 Art

Pictorul Adrian Socaciu a deschis o noua expozitie personala la Galeria 2 Art, aflata la parterul Primariei Sectorului 2, Bucuresti. Expozitia prezinta teme dragi artistului - flori, cai, personaje feminine si strazi din orasele preferate de artist. Regasim imagini din frumoasa Toscana - Italia, marea si stancile din Sozopol - Bulgaria, Castelul Peles din Sinaia - Romania. Expozitia este deschisa in perioada 22 ianuarie - 2 februarie 2018.

Nascut in 1951 la Sibiu, pictorul Adrian Socaciu este membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania. A absolvit Institutul de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu" din Bucuresti in anul 1973.

Expozitia deschisa la Galeria 2 Art este cea de a 13 expozitie personala organizata de artist.

Stilul sau pictural este unic si se distinge imediat prin geometria si dinamismul formelor, fiind influentat de fauvism si cubism.

Picturile sale te impresioneaza prin forta liniilor si vibratia culorilor.

A participat la peste 60 de expozitii de grup in tara si in strainatate (Chisinau, Varsovia, Roma, Bruxelles, Praga). A realizat 20 de lucrari in ulei de mari dimensiuni (3 x 1,5 m) in 20 de spitale pentru copii, din 17 orase din Romania.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras