CATENA a umplut Oraselul Copiilor la FESTIVALUL INIMII!

FESTIVALUL INIMII CATENA continua cu VEDETE una si una!

Un weekend plin de muzica, dans, distractie si voie buna, cu vedete, premii, concursuri, karaoke, tombola, flashmob!
Dupa Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nuca, Nico si What’s UP, artisti care au sustinut seara pop-dance, urmeaza astazi INIMA DE ROMAN – un megaconcert de muzica populara si de petrecere prezentat de VARUL SANDEL!
Premii irezistibile (carucioare colorate indesate cu de toate, testare de produse, mii de ursuleti de plus si de baloane colorate, girafe pentru masurarea inaltimii copiilor, o tableta, toate oferite de CATENA), concursuri, karaoke, tombola, flashmob, muzica, dans, distractie si intalnirea cu vedete indragite ale muzicii populare romanesti din toate zonele tarii, dar si cu marii actori STELA POPESCU si ALEXANDRU ARSINEL – duminica, 24 septembrie, incepand cu orele 15.00!
Farmacia Inimii CATENA, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 a organizat sambata, 23 septembrie in Oraselul Copiilor, FESTIVALUL INIMII CATENA, eveniment artistic prezentat de Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu si care i-a reunit pe cativa dintre cei mai cunoscuti si indragiti artisti ai momentului: Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nuca, Nico, What’s UP.
Sambata seara TABLETA a fost castigata in urma tragerii la sorti de Stefan Cruceanu. Am petrecut o seara frumoasa alaturi de voi si de invitatii vostri. Buna noastra dispozitie a fost amplificata de momentul extragerii talonului castigator care avea inscris numele Cruceanu Stefan. Impinsi de sotie si mama, cei doi Stefani au urcat pe scena cu trac si dupa verificarea numarului de telefonul trecut in talon au ridicat premiul multumind Catenei pentru acesta. Va multumim si va uram sa aveti parte de realizari in actiunile pe care le intreprindeti. Cu drag, Stefy, Mary si Stefan Cruceanu.
Duminica 24 septembrie, de la ora 15:00, Varul Sandel invita publicul sa continue distractia la megaconcertul de muzica populara si de petrecere Inima de roman Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Marius Zorila si Lavinia Goste, alaturi de marii actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Accesul este liber.
Nu uita! Vino si astazi, duminica, 24 septembrie, incepand cu ora 15.00 in Oraselul Copiilor, la FESTIVALUL INIMII CATENA!