Teatrul „Stela Popescu” la Edenland cu ”Dl. Goe si ai lui”

In Edenland Park veti puteti viziona, cu mic, cu mare, sambata, 26 august 2017, de la ora 12.30 musicalul Dl. Goe si ai lui, o productie prezentata de Primaria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului Muzical Stela Popescu. Muzicalul este compus de Roman Vlad, scenariul si regia sunt semnate de Dan Tudor, iar coregrafia de Stefan Soare.

Dl. Goe si ai lui este un spectacol in care cap de afis este marea actrita Stela Popescu, in rolul ”Mam Mare”. Din distributie mai fac parte Raluca Straia (Domnul Goe),: Andreea Blidariu (Mamitica), Ramona Olteanu (Tanti Mita), Silviu Mihaila (Conductorul), Stefan Popov (Autorul), Stefan Fieraru (Copilul balbait), precum si ”calatorii” Adrian Dima si Florian Bala, alaturi de baletul Teatrului Muzical „Stela Popescu”. Spectacolul este o talmacire contemporana, vie si palpitanta, a schitelor lui Caragiale, o productie care imbina comicul de situatie cu neprevazutul, o derulare filmica sub inspirata bagheta regizorala a lui Dan Tudor. Goe, Mamita, Mam Mare, calatorii ciudati – cu totii asteapta publicul in trenul buclucas, in toate garile uitate de Dumnezeu, in care orice se poate intampla!

Este pentru prima data cand Teatrul “Stela Popescu” apare intr-un astfel de cadru, ”Edenland Park” fiind cunoscut ca o destinatie ideala pentru aventura in aer liber, relaxare si distractie in familie sau cu prietenii. Fiind cel mai mare si cel mai sigur parc de aventura din Romania, ”Edenland Park” aflat la doar 20 de minute distanta de Bucuresti, pe Str. Cantonului nr. 12, Balotesti, gazduieste acum si atractivul spectacol al Teatrului Stela Popescu.