Echipajul „fashion” Mirela Bucovicean – Georgiana Gologan, din nou pe podium!

Doua weekend-uri consecutive pe podium pentru echipajele Just Classics Motorsport in Campionatul National de Raliuri pentru Vehicule Istorice 2017 (FRAS)

Raliul Harghitei a adus locul I, respectiv III pentru echipajele Just Classics Motorsport: Gabriel Stanciu / Levente Kovacs si Mirela Bucovicean / Georgiana Gologan la Categoria „masini istorice”. Cel de al treilea echipaj Antoine „Tony” Brajkovic / Mihai Pop au ocupat locul IV, atat la clasamentul general cat si la clasa.

Cu doua etape inainte de incheierea Campionatului National de Raliuri pentru Vehicule Istorice 2017 (FRAS), echipajul Gabriel Stanciu/Levente Kovacs sunt matematic campionii anului 2017 avand patru victorii in patru etape iar celelalte doua echipaje au sanse reale la un loc pe podium, lupta pentru locul II si III fiind foarte stransa.

Performanta echipajelor Just Classics Motorsport se adauga la cea de weekend-ul trecut unde la Retromobil Fest Editia II, organizat de Retromobil Club Romania si desfasurat la ATA, echipajul Mirela Bucovicean/Georgiana Gologan au castigat locul I la categoria GP Sport si marele premiu Porsche on Track la circuitul de F1 din Istanbul oferit de Porsche Interauto Romania. In acelasi concurs Gabriel Stanciu si Levente Kovacs s-au clasat pe locurile I, respectiv II la categoria GP Experti, cea mai dificila categorie a Retromobil Fest. La acelasi concurs Bogdan Anghelea/Nora Odette au luat locul I la categoria GP Muscle Cars iar Alexandru Georgescu/Cornel Socariciu locul II la GP Dacia Clasic.

Cred ca echipa merita un concediu pe cinste, relaxant, obiectivele pe 2017 fiind in mare parte atinse. Evident ca mai sunt doua etape la CNRVI (FRAS) si cinci la CRRVI (RCR) unde echipajele Just Classics Motorsport vor fi prezente. Titlul la CRRVI este inca deschis atat la generala cat si la categorii, insa sansele sunt si acolo mari avand in vedere ca toate echipajele noastre sunt pe locuri fruntase in clasamente. – a declarat seful echipei Stefan Vasile.

Echipa Just Classics Motorsport este practic cea mai numeroasa echipa de masini istorice din Romania cu prezenta atat la campionatele de viteza cat si la cele de regularitate. Radacinile ei dateaza din 2012 cand echipajul Gabriel Stanciu / Georgios Ladopoulos a participat, dupa 76 de ani de absenta romaneasca, la Rallye Monte Carlo Historique iar de atunci a crescut an de an, avand in momentul de fata componenta internationala cu echipaje din Romania, Anglia, Spania, Italia si Grecia.

Dupa ce anul trecut m-am retras de pe postul de copilot al lui Gabriel Stanciu la CRRVI din motive de etica –neputand fi si participant si organizator- anul acesta m-am retras si din postura de copilot la CNRVI fiind o miscare rationala bazata pe volumul de munca acumulat, fiind Presedinte la Comisia Sportiva a Retromobil Club Romania. Pe de alta parte, doua proiecte noi, unul national si unul international in cadrul RCR, imi cam ocupa tot timpul si nu vreau ca acest lucru sa fie in detrimentul dezvoltarii echipei. Echipa care, sub indrumarea multiplului campion national de raliuri Stefan Vasile si cu suport tehnic a doi ingineri tineri de calibru international, Andrei si Mihai Pop, sunt sigur ca nu mi simte lipsa. Totusi, voi sta in dreapta lui Gabi la Monte Carlo si alte competitii internationale, pasiunea mea pentru motorsport istoric fiind una foarte mare – a spus Georgios Ladopoulos fostul sef al echipei Just Classics Motorsport.