Invitatie la un spectacol incendiar: „Varieté de 7 Stele”!

Cele mai frumoase, renumite si talentate interprete din Rep. Moldova vin la Bucuresti

Joi 31 martie 2016, ora 19.00, la CIRC&VARIETÉ GLOBUS va invitam la un spectacol incendiar de muzica si dans cu: NATALIA BARBU, NATALIA GORDIENKO, ALEXANDRA SHINE, DIANNA ROTARU, KARIZMA, EVELYN si celebra trupa de dans din Chisinau, TEODOR BALET / BLACK & WHITE.

Cele mai frumoase, talentate, premiate si renumite interprete din Rep. Moldova vor fi protagonistele unui spectacol de divertisment unic ce va da startul unei serii de evenimente cu titlul “Varieté de 7 Stele” prin care organizatorii vor promova in Romania cei mai importanti artisti din Republica Moldova.

“Prin acest prin spectacol dorim sa dezvoltam o punte de legatura intre cele doua tari care vorbesc aceeasi limba si mai ales sa ii aducem mai aproape pe reprezentantii comunitatilor de moldoveni din Bucuresti si nu numai” – spun organizatorii.

Toate detaliile si informatiile le regasiti aici: https://www.facebook.com/varietede7stele

Biletele la spectacol pot fi achizitionate online prin reteaua Bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele INMEDIO semnalizate BILETE.RO, in Magazinele GERMANOS si la casele de bilete ale CIRC&VARIETÉ GLOBUS.
http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=8597

Pret bilete:
Categoria I : 100 lei
Categoria a II-a : 80 lei
Categoria a III-a : 50 lei

Pentru elevi, studenti si pensionari se acorda reducere in baza unui act doveditor. Pretul unui astfel de bilet este 25 lei si se poate fi achizitionat la casieria Bilete.ro din incinta Hotel Ibis Gara de Nord sau la casieria CIRC&VARIETÉ GLOBUS.

Atasat regasiti:

Comunicatul de Presa si Afisul spectacolului
PREZENTAREA si BIOGRAFIILE artistilor care vor evolua in spectacolul „Varieté de 7 Stele”
Galerie foto cu protagonistii spectacolului

Pentru informatii suplimentare, interviuri, parteneriate media, acreditari:
Oana Georgescu, PR Specialist
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838
E-mail: [email protected]