FESTIVALUL NATIONAL DE TEATRU 2015

Castigator la Premiile Orasului Bucuresti – Gala BucurestiTu

Ne face placere sa va anuntam ca Festivalul National de Teatru a fost desemnat castigator la sectiunea Teatru in cadrul Galei BucurestiTu, prin votul publicului, pentru Premiile Municipiului Bucuresti.

Premiile, in numar de 12, au fost hotarate de public (intre 01 septembrie – 14 septembrie 2015) prin vot online, pe site-ul www.bucurestitu.ro, oferind ocazia bucurestenilor sa isi aleaga favoritii.
Festivalul National de Teatru a obtinut un procentaj de 40,4 %, in fata celorlalti competitori nominalizati (Festivalul „Undercloud” si Festivalul National de Teatru Independent).

Premiile Municipiului Bucuresti vor fi oferite castigatorilor in data de 20 septembrie 2015, in cadrul Galei BucurestiTu, ce va avea loc la Sala Studio a Teatrului National „I.L.Caragiale” din Bucuresti.

Gala BucurestiTu este un eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin intermediul ARCUB, constand in acordarea de premii personalitatilor si proiectelor celor mai importante din domeniile: turism, carte, muzica, jurnalism, cercetare & educatie, arhitectura, film, teatru, arte plastice, sport, ecologie, sanatate.
Cea de-a 25-a editie a FNT, editie aniversara se va desfasura in perioada 23 octombrie – 1 noiembrie 2015, la Bucuresti.

Festivalul National de Teatru

Producatori:

– UNITER – Uniunea Teatrala din Romania
– ArCuB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti
– Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti

Proiect cultural finantat de:
– Ministerul Culturii
– Primaria Municipiului Bucuresti

Partener:
– ICR- Institutul Cultural Roman