Poduri Europene 2015

Atelierului International de Creatie Feminina Contemporana Poduri Europene se redeschide in perioada 28 mai – 12 iunie la Eforie Sud intr-o noua editie.
Proiectul Poduri europene, menit sa stabileasca, prin aport feminin, noi punti intre tari si culturi care doresc si pot sa comunice, s-a nascut in anul 2004, la initiativa artistului plastic Rodica Xenia Constantin, presedinta Asociatiei Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania. An de an, prestigiul Podurilor Europene a crescut, artiste din Romania au fost invitate in repetate randuri sa expuna in galerii europene, in timp ce in tara s-au organizat anual, la Bucuresti, Sibiu si Constanta, expozitii ample cu lucrarile realizate de artistele participante la Atelier.
Asociatia Femeilor Creatoare in Arta Plastica din Romania a fost sprijinita in organizare, de Fundatia Fildas Art si de Farmaciile Catena, care au fost si sponsori ai evenimentelor in cadrul programul Catena pentru Arta.
La editia din acest an, participa urmatoarele artiste: Daniela Grapa, Marian Cristina, Anca Boeriu, Elena Dragulelei, Carmen Poenaru, Carmen Tepsan, Arina Ailincai, Rodica Strugaru, Maria Balea, Ana Ruxandra Ilfoveanu, Marinela Mantescu, Elena Volcinski si Edith Torony din Romania, Erika Sellmann si Karin Welke (Germania).
La inchiderea Atelierului, lucrarile realizate vor fi prezentate publicului intr-o ampla expozitie gazduita la Muzeul de Arta Constanta in perioada 11 iunie – 8 iulie si la Galeria Senso din Bucuresti in luna august 2015.
Va invitam sa vizionati imagini din expozitiile noastre anterioare accesand link-ul: https://Sensoarte.ro/arte/arte-vizuale/poduri-europene