Teatrul Masca lanseaza conceptul de cafe-teatru!

Joi, 5 februarie, ora 19.00, odata cu premiera spectacolului PARAPANGHELOS (un cabaret dupa “Canticelele comice” ale lui Vasile Alecsandri) va avea loc si inaugurarea unui nou design al Salii Lecoq, transformata acum in CAFÉ-TEATRU MASCA.

Intr-un decor cu totul nou, unde spectatorii vor sta confortabil cate doi la o masuta si vor primi cate o bautura racoritoare inclusa in pretul biletului, acestia vor putea vedea si auzi intr-o ambianta speciala un cabaret de exceptie.

„Parapanghelos inseamna “adio” si era strigatul cu care isi incheiau evolutia papusarii ambulanti pe vreme lui Alecsandri. Astazi, actorii de la Masca au ambitia de a traduce parapanghelosul lor prin ”bine v-am gasit”. “Canticelele comice” beneficiaza astazi, la inceput de veac XXI, de zambetul cu totul special al unui public care descopera, nu fara tristete civica, teribila contemporaneitate a acestor texte, semn ca in lumea moravurilor politice cel putin, trecerea timpului nu face decat sa confirme si sa adanceasca peiorativul apelativ de dambovitean”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Textele, cantecele si dansurile se armonizeaza intr-un tot unitar, luminile si costumele implinesc starea de bine pe care ti-o ofera spectacolul, iar performanta actoriceasca reala, cu treceri rapide de la un personaj la altul, cu mijloace de expresie diverse, provoaca satisfactia de a fi fost martorul unui act autentic de creatie.

Detalii pe www.masca.ro.
Parteneri media: TVR2, Bucuresti FM, Romania Libera, Ziarul Ring, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro, Redactia4fun.ro, Teatral.ro, Instilulmeu.ro, Senso Arte, Teatrul.com, TV City, LaRevista.ro, Ziarul Metropolis, Teatru.pro, Femeiastie.ro, Jurnaldebucuresti.com