Nostalgia Verii la Palatul Sutu!

Bucharest Comedy Week prezinta Caldura? Mare?, schite de I.L. Caragiale cu Teatrul Unteatru, la Palatul Sutu (Bd. I.C. Bratianu), duminica 28 septembrie, de la ora 19:00
Distributie: Daniel Hara, Andrei Seusan, Eduard Carlan

Intr-o lume abulica si dezordonata in care sistemul de valori fluctueaza la fel ca si cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale si, in acelasi timp, vechi de cand lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea in care traim creioneaza personaje comice care depasesc limita stupidului, desi Einstein ne invata ca universul are limite, prostia omului nu! Umorul si buna dispozitie va vor destinde timp de o ora, alaturi de renumitele personaje Lache, Tache si Mache.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a teatrului Unteatru.

Pentru rezervari sau informatii: [email protected] sau sms la numarul 0721268516 (nume, data, spectacol, numar de locuri) Veti primi confirmare pe mail, respectiv pe telefon.

Bucharest Comedy Week – primul festival international de comedie organizat vreodata in Capitala! Evenimentul se va desfasura in perioada 22-28 septembrie, sub forma unei colectii de spectacole si momente pline de umor ce vor deveni sursa unui val de entuziasm si de bucurie, un generator inepuizabil de zambete ce vor tranforma Bucurestiul intr-o capitala internationala a comediei.

Organizat de Arcub – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Culturala Carousel, festivalul este inclus in seria de evenimente din cadrul proiectului aniversar Bucuresti – 555 de ani – o initiativa a Primariei Municipiului Bucuresti. Bucharest Comedy Week