Debut de Stagiune 2014 – 2015 la Teatrul de Revista Constantin Tanase cu spectacolul Viva Revista!

Cea mai noua Premiera a Teatrului de Revistă Constantin Tanasea deschide Stagiunea 2014 – 2015 cu spectacolul VIVA REVISTA! care ii va reuni reuni pe scena Salii Savoy pe actorii Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Adriana Trandafir, Valentina Fatu, Ana Maria Donosa, Liliana Mocanu, Cristian Simion si Nae Alexandru. Canta, acompaniati de orchestra Teatrului de Revista (dirijor Dan Dimitriu) Alin Gheorghisan (il puteti vedea la emisiunea Vocea Romaniei, Pro TV, sezonul 2014), Bianca Sarbu si Irina Ionescu. Coregrafia ansamblului de balet este semnata Cornel Popovici, iar regia de Cezar Ghioca.

STELA POPESCU si ALEXANDRU ARSINEL, premiati cu Diploma IN HONORIS, cu ocazia redeschiderii si a inaugurării HANULUI GABROVENI, cel mai nou centru cultural – artistic al Bucurestilor

In cadrul manifestării au participat Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, premierul Victor Ponta, dar si oameni de cultura, academicieni, profesori, ambasadori, reprezentanti ai Corpului Diplomatic, personalitati publice ale vietii cultural-artistice si politice. Edilul-sef a acordat Diplome IN HONORIS unor personalitati care, prin activitatea lor, au promovat valorile romanesti in tara si in intreaga lume, printre care s-au numarat: Stela Popescu si Alexandru Arsinel, aflati mereu pe podiumul de premiere pentru activitatea lor, dar si in top-urile clasamentelor Cei mai iubiti romani sau Cei mai de incredere romani, Ioan Holender, care a primit Cheia Orasului pentru organizarea Festivalului George Enescu, Ion Caramitru, pentru contributia la revitalizarea Teatrului National, academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, pentru intreaga sa activitate academica, Emil Hurezeanu, medicii care au supravietuit accidentului aviatic din Apuseni – Radu Zamfir, Valentin Calu si Catalin Pivniceru, pentru devotamentul dovedit in salvarea vietilor omenesti, dar vedete de Televiziune, precum Andi Moisescu, Iuliana Tudor sau Teo Trandafir s.a.

Odata cu inaugurarea Hanului Gabroveni a avut loc si deschiderea oficiala a Zilelor Bucurestiului. Va invit cu drag sa sarbatorim impreună 555 de ani de atestare documentara a orasului nostru. V-am pregatit surprize frumoase la Piata Constitutiei, in parcul Cismigiu, la Piata Universitatii si in Centrul Istoric. Indemnul meu este sa iubim orasul in care am ales sa traim!, a spus Sorin Oprescu.

Pe marii actori STELA POPESCU si ALEXANDRU ARSINEL ii puteti vedea in fiecare week-end al STAGIUNII 2014-2015 a Teatrului de Revista Constantin Tanase incepand de duminica, 21 septembrie.

In curand va avea loc o noua PREMIERA a Teatrului de Revista Constantin Tanase cu actorul VASILE MURARU in rolul principal: comedia SOSESC DESEARA de Tudor Musatescu, in regia lui Nae Cosmescu. Scrisa in anul 1931, piesa Sosesc deseara este descrisă ca o comedie sentimentala din lumea provinciala. Scriitorul rade cu bunatate de insi cu orizonturi mici, dar cu pretentii mari, caracterizeaza nuantat personaje de efect, amuza si induioseaza, gaseste poezia sau ridicolul cotidianului si plaseaza totul intr-o atmosfera de impacare sufleteasca (Virgil Bradateanu, Istoria literaturii dramatice romanesti si a artei spectacolului, Vol. I-III, 1966 – 1982).

In aceasta toamna va fi lansată cartea ALEXANDRU ARSINEL – SI A FOST MANA LUI DUMNEZEU de Oana Georgescu (Editura ALL), journalist, scriitor si Secretar Literar Artistic al Teatrului Tanase. Este o carte dedicata medicilor romani carora marele actor le datoreaza sanatatea si chiar viata. Este un omagiu adus in primul rand Scolii Romanesti de Medicina si slujitorilor sai, o poveste despre cumpenele prin care a trecut si despre problemele de sanatate pe care le-a avut (si le are!) Alexandru Arsinel.

BILETELE se pot achizitiona de la Casa de Bilete a Teatrului de Revista Constantin Tanase (Sala SAVOY) – Calea Victoriei nr. 33, program 9.00-19.00 (luni-duminica).

Telefon 021.315.56.78 si Mobil: 0762.251.366

Preț/bilet Sala Savoy:
30 RON – Categoria I (Parter, randurile R1-R10)
25 RON – Categoria II (Balcon I si II)
20 RON – Categoria III (Parter, randurile R11-R14)