Poker Face la Teatrul Nottara

Un text de Petr Kolecko, cu Victoria Cocias in rolul principal intr-o montare a Adelei Bitica, traducerea, Mircea Dan Duta, scenografia Stefan Caragiu.

Tragi-comedia succesului


Omul lui Kolecko este aruncat în mijlocul unor situaţii din care trebuie să iasă învingător, pentru a supravieţui vremurilor în care trăieşte. Iar solutia este sa-ti alegi jocul, îi înveţi regulile, îţi antrenezi intuiţia, forţezi mâna adversarului, descoperi plăcerea riscului şi, niciodată, dar niciodată, nu dai cărţile pe faţă. Poker Face este o poveste în care amintirea şi prezentul se îmbină precum piesele unui puzzle. Istoria invadează trecutul personajelor şi ajunge să se confunde cu el. Comicul se naște tocmai din dorința acestora de a supraviețui și de a ieși învingătoare cu orice preț.

Coproductie Nottara – UNATC


Spectacolul, care ii aduce laolalta pe experimentatii actori Victoria Cocias si Ion Haiduc si pe tinerii studenti la Master Arta Actorului, Cristiana Ionita si Costin Dogioiu este o coproductie cu UNATC I.L. Caragiale. Iar anul trecut a fost prezentat in premiera nationala, in cadrul proiectului Spectacolul incepe cu o lectura, dedicat dramaturgiei cehesti contemporane.

Acest program va este oferit prin Programul Catena pentru Arta.

Realizator Mihaela Moldoveanu
Oana Georgescu