Visul devenit realitate

In ciuda tuturor cosmarurilor pe care le traim, AUǍLEU TEATRU e nascut dintr-un vis, pentru ca visul zboara frumos si sus. La AUǍLEU se vine lejer, in haine de strada, pentru ca nimeni nu etaleaza nimic nimanui.

Daca alegi sa vii intr-o seara la noi, la un spectacol, trebuie sa stii ca daca e mai cald, vei sta pe un butuc, la umbra unui nuc, iar daca e mai frig, vei sta intr-un garaj sau intr-o camera si ca pretul biletului de intrare a fost stabilit de altii care au venit inaintea ta, prin vot liber.Daca te intrebi cum sunt spectacolele noastre, ei bine, va trebui sa vii sa le vezi. Poti sa fii sigur ca inainte sa inceapa, vei auzi un gong, dar noi nu o sa iti spunem ca sunt cele mai bune, frumoase si furtunos aplaudate. Ele sunt simple, directe, aspre si nefardate.

Daca vrei sa ramai si cu o amintire fizica, putem sa iti oferim un caiet-program prins in suruburi, un fluturas sau un afis, toate executate manual.Pana in prezent nici un spectacol produs de AUǍLEU TEATRU nu a fost subventionat.

Spectacolele sunt realizate prin forte financiare proprii si apartin strict realizatorilor si publicului cu bilet de intare in mana. Afisele si materialele de prezentare sunt creatie a Synopsis Media iar noi le lipim peste tot cu mandrie.

… ce ar mai fi de spus o facem la apus cand tragem cortina sus.

www.aualeu.ro