APLAUZE, STELA!

Spectacol Aniversar 80 de ani de viata si peste 55 de ani de cariera

Duminica 20 decembrie 2015, ora 19.00 va avea loc la Sala SAVOY a Teatrului de Revista Constantin Tanase spectacolul extraordinar APLAUZE, STELA!, un eveniment dedicat marii actrite STELA POPESCU la aniversarea a 80 de ani de viata (pe 21 decembrie 2015) si peste 55 de ani de cariera dedicati teatrului si filmului romanesc.

Din distributie fac parte ALEXANDRU ARSINEL, VASILE MURARU si VALENTINA FATU, CRISTINA STAMATE, ANA MARIA DONOSA, RALUCA GUSLICOV, MONALISA BASARAB, MIRUNA BIRAU, CRISTIAN SIMION, NAE ALEXANDRU, PAUL TALASMAN, DUO LASCU, solistii SANDA LADOSI, MIRELA BOUREANU VAIDA, DANIELA TANASE, ALIN GHEORGHISAN si RADU GHENCEA.

Invitati de onoare in spectacol vor fi actorii GEORGE MIHAITA si HORATIU MALAELE.

Isi da concursul Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista Constantin Tanase (solisti: Edy Chiritescu – Ligia Judeanu, Iulian Scripca – Roxana Diatcu, Vali Rosca – Cristina Marin), coregrafia CORNEL POPOVICI.

Conducerea muzicala este semnata de DAN DIMITRIU, scenografia de arh. Teodora Dinulescu, iar regia de GELU COLCEAG.

3 zile si… 3 seri
dedicate marii actrite Stela Popescu

Spectacolul APLAUZE, STELA! de la Teatrul Tanase va fi precedat de un alt eveniment dedicat Stelei Popescu: sambata 19 decembrie, ora 18.00 in foaierul Salii Radu Beligan al Teatrului de Comedie va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie Steaua Teatrului de Comedie – Stela. In perioada 1969 – 1993, Stela Popescu a fost actrita Teatrului de Comedie, iar expozitia este un remember al rolurilor remarcabile si memorabile pe care le-a interpretat in aceasta perioada a carierei sale.

Apoi, luni, 21 decembrie 2015, ora 18.00, actrita Stela Popescu va fi sarbatorita la Palatul National al Copiilor cu ocazia spectacolului aniversar Stela Popescu si PRIETENII ei, organizat de Uniunea Criticilor Muzicali si Forumul Muzical Roman. Isi vor da concursul, intr-o calatorie fascinanta pe aripile muzicii si dansului, de la slagarul traditional la ritmurile moderne, de la arii celebre de opera si opereta la hit-uri de ultima ora, tineri solisti si dansatori laureati ai numeroase concursuri nationale si internationale, alaturi de cativa dintre cei mai dragi prieteni, colegi de scena ai vedetei: MARIA DRAGOMIROIU, MIRABELA DAUER, ADRIAN ENACHE, SANDA LADOSI s.a.

Multumim pentru atentia si aprecierea acordate evenimentelor si activitatii Teatrului de Revista Constantin Tanase si va asteptam la spectacolele stagiunii 2016 – 2017 care va debuta pe 3 ianuarie 2016, ora 19.00 cu spectacolul GONG… SI DE LA CAPAT! cu VASILE MURARU si VALENTINA FATU in rolurile principale, cea mai noua premiera a Teatrului de Revista Constantin Tanase.

DIRECTOR: ALEXANDRU ARSINEL
DIRECTOR ARTISTIC: VASILE MURARU