Anca Vlad, Presedinte FILDAS si CATENA Grup, in Forbes Hall of Fame la Gala Forbes 500 Business Awards 2018

In luna octombrie a fiecarui an, Forbes Romania celebreaza spiritul antreprenorial, reunind cele mai creative, mai curajoase si mai intreprinzatoare personalitati de business din tara in cadrul celui mai important eveniment de business din Romania. Astfel, in atmosfera stralucitoare a Salii Unirii de la Palatul Parlamentului, una dintre cladirile istorice emblematice ale Romaniei, peste 200 de oameni de afaceri, manageri, bancheri, antreprenori si consultanti de top au participat la cea de-a VI-a editie a Galei Forbes 500 Business Awards, cel mai important eveniment de business din Romania.

Desfasurata intr-un spectaculos cadru dedicat excelentei si elegantei, Gala Forbes 500 Business Awards a marcat si lansarea proiectului editat de Forbes Romania, si anume Topul Forbes 500. Ceremonia de premiere a continuat proiectul inceput cu ocazia Centenarului Forbes din 2017 si a recunoscut elita business-ului romanesc in cadrul Forbes Hall of Fame.

Forbes Romania a adus pe scena reprezentanti ai mediului de business si nu numai, care au impartasit urarile si gandurile lor pentru Centenarul Romaniei. A urmat momentul special al Galei Business Hall of Fame – moment in care elita business-ului romanesc a urcat pe podium in aplauzele tuturor pentru a realiza live coperta urmatoarei editii a revistei Forbes Romania:

· Adrian si Neculai Mihai si Felix Patrascanu – Fondatorii si proprietarii FAN Courier

· Alexandru Reff – Country Managing Partner al Deloitte Romania

· Ana Maria Mihaescu – Fost manager regional al International Finance Corporation (IFC),

· Anca Harasim – Directorul executiv AmCham

· Anca Vlad – Fondatoarea grupului Fildas-Catena

· Andrei Diaconescu si Victor Capitanu – Cei mai mari dezvoltatori imobiliari din segmentul rezidential de lux

· Andrei Pitis – VP Engineering & Head of Bucharest Office, Fitbit

· Bogdan Georgescu – Fondatorul companiei Bookster

· Camelia Sucu –Antreprenor in serie si owner Class Mob

· Christian von Albrichsfeld – general manager al Continental Romania

· Corneliu Bodea – Cofondatori ai grupului de firme ABBC

· Cristian Covaciu – Fondatorul si proprietarul IPEC

· Cristian Nacu – Senior Country Officer al IFC

· Dan Isai – Cofondator al restaurantelor – concept Salad Box.

· Dan si Marius Stefan – Fondatorii si proprietarii grupului Autonom Rent

· Daniel Mocanu – Fondator si CEO al DAAS

· Dragos Anastasiu –Fondatorul si Presedintele grupului Eurolines

· Eugen Voicu – Fondatorul societatii de administrare a investitiilor Certinvest.

· Florin Madar – Fondatorul grupului Temad

· Florin si Georgiana Pogonaru – Cel mai bun exemplu de familie de antreprenori

· Florin Porojan – Directorul general Franke Romania

· Horatiu Tepes – Fondatorul Bilka

· Horia Manda – Managing Partner Axxess Capital

· Istrate Ioan –Fondatorul Alpin 57 Lux

· Ion Sturza – Presedintele fondului de investitii Fribourg Capital

· Javier Garcia del Valle – CEO al grupului Happy Tour

· Khaled El Solh – Fondator si proprietar Caroli Foods

· Levente Bara – Antreprenor in serie, fondatorul companiei Supremia

· Micaela Ciltea – Managing Director Le Midi Romania

· Mihai Miron – Fondator si Priprietar RoPharma

· Mihai Sofian – Fondatorul Rematholding

· Omer Susli – Fondator si proprietar Homelux

· Radu Enache – proprietarul grupului Continental

· Ramona Jurubita – singura femeie aflata la conducere, dar si cel mai tanar lider al unei filiale locale a unui Big Four (4)

· Raul Doicescu – Fondatorul Bog’Art, cel mai mare constructor roman de cladiri de birouri,

· Sergiu Oprescu –Presedintele Alpha Bank Romania si Presedinte al Consiliului director al Asociatiei Romane a Bancilor

· Siminel Andrei – Director General New Century Holdings

· Sonia Nastase – Country manager Nespresso Romania

· Sorin Mindrutescu – Director executiv Oracle Romania

· Sorin Preda – Fondatorul si proprietar Global Vision

· Teofil Muresan – Fondator si proprietar Electrogroup Infrastructure E –Infra

· Theodora Popa – Vice-presedintele grupului Transavia

· Veronica Savanciuc –Presedinte si CEO al grupului Lowe

Pe parcursul serii, invitatii s-au bucurat de momentele artistice oferite de inegalabilul Horia Brenciu si HB Orchestra, precum si de recitalul celui mai tanar cobzar din Romania, Bogdan Mihai Simion. Unul dintre momentele speciale ale serii a fost cel desertul special oferit de Bijuteria Teilor, iar una dintre invitatele acestei Gale a fost fericita castigatoare a unei bijuterii cu diamant oferit de celebrul brand, ascunsa intr-un desert de exceptie, realizat de Ana Consulea, de la Zexe Brasserie.

Fildas, companie cu capital integral romanesc avand-o ca fondatoare si actionar majoritar pe antreprenoarea Anca Vlad a fost desemnata recent, pentru al treilea an consecutiv TRUE LEADER de catre ICAP Romania, membra a ICAP Group, cel mai important grup de informatii de afaceri din Sud-Estul Europei si de curand, si lider al pietei de distributie a medicamentelor la prima editie a Galei Companiilor de Elita, organizata de revista Capital. De aceea, includerea Presedintei Anca Vlad in Forbes Hall of Fame la Gala Forbes 500 Business Awards 2018, reprezinta inca o recunoastere a activitatii, performantelor si rezultatelor obtinute.

Infiintata in anul 1991, Fildas Trading a devenit in timp una dintre cele mai importante companii de import si distributie de medicamente, suplimente alimentare, produse tehnico-medicale si dermato-cosmetice de pe piata romaneasca, avand ca scop principal imbunatatirea sistemului de distributie a produselor catre farmacii, spitale si alte tipuri de clienti. Toate depozitele Fildas sunt autorizate de catre autoritatile de profil si functioneaza in conformitate cu standardele internationale de Buna Practica in Distributie. Fildas Trading are peste 1.000 de angajati si asigura acoperirea nationala printr-o retea de 14 depozite de medicamente si o impresionanta flota de transport, iar Catena, reteaua de farmacii afiliata, are peste 720 de unitati si peste 5.000 de angajati.

Forbes Romania este cea mai vanduta publicatie de business din Romania si este editata de compania BP Publishing Media, recunoscuta de catre Forbes Media ca fiind cea mai dinamica si creativa franciza a Forbes la nivel mondial. In aceasta perioada brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piata romaneasca, fiind reprezentat prin intermediilor publicatiilor lunare Forbes Romania si ForbesLife Romania, al revistei trimestriale de lux si atitudine Up by Forbes Romania sau al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor editii tiparite li se adauga proiecte speciale in zona digitala si peste 20 de evenimente anual, de la formate de business si pana la gale, petreceri sau evenimente ”on-demand” sau private, care acopera cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piata romaneasca.