Interviu cu actorul Andrei Aradits

Andrei Aradits s-a nascut in 1973. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale in 1996, clasa prof. Florin Zamfirescu.

A debutat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, ulterior fiind angajat la Teatrul Bulandra. Aici a jucat pana in 2002. La TES a putut fi vazut in spectacolele Scripcarul pe acoperis, regia Harry Eliad, Cabaret, regia Andreea Vulpe, Golem, regia Catalina Buzoianu, iar la Teatrul Bulandra in spectacole ca Trandafirii rosii, regia Vlad Massaci, Thomas à Becket de Jean Anouilh, regia Adrian Pintea, Regele Lear de W. Shakespeare, regia Dragos Galgotiu, Hamlet de William Shakespeare, regia Liviu Ciulei, Roberto Zucco de Bernard-Marie Koltes, regia Benjamin Walther.

Cu regizoarea Theodora Herghelegiu a mai colaborat in spectacolul Domnul si doamna Oval (Teatrul Act, o productie a Companiei IndependenteTeatrul Inexistent) si, ulterior, in Cum se face… in care joaca cu placere din anul 2000.Alaturi de el joaca Gabriel Coveseanu, Mihai Baranga si Aniela Petreanu. Spectacolul poate fi vazut la La Scena.Amatorii de televiziune l-au putut vedea pe Andrei in serialele Narcisa salbatica si Numai iubirea.