Expozitie – eveniment la Cluj

Campania de informare si strangere de fonduri pentru edificarea Centrului de Ingrijiri Paliative “Sfantul Nectarie” din Cluj - Napoca, a ajuns la final.

Timp de noua luni, o echipa al carei suflet si motor a fost PS Vasile Somesanu, cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu, a lucrat cu daruire si cu multa credinta la realizarea acestui proiect. Pentru finalizarea lucrarilor, la initiativa artistei Manuela Botis, 28 de artisti plastici dintre cei mai valorosi, au donat cate o lucrare, organizandu-se astfel o expozitie, gazduita de spatiul de rugaciune al Bisericii Schimbarea la Fata. Campania s-a incheiat cu un spectacol de binefacere, in finalul caruia prin tragere la sorti, lucrarile au fost atribuite sponsorilor campaniei.

Artistii expozanti au fos: Ioana Celibidache, Radu Maier, Dalia Bialcovski, Traian Bradean, Gabriela Culic, Petru Lucaci, Viorel Marginean, Tudor Meiloiu, Doina Moisescu, Cella Nemtu, Costin Nemtu, Stefan Pelmus, Mircea Roman, Ion Salisteanu, Vasile Tolan, Mirela Traistaru, Miron Duca, Marcel Lupse, Ioana Antoniu, Iosif Berindeiu, Manuela Botis, Teodor Botis, Marius Ghenescu, Radu Serban, Liviu Suhar, Lucia Calinescu, Suzana Fantanaru, Leon Vreme.

Ema Nicola