DURERI FANTOMA, cea mai recenta productie a Teatrului de Arta Bucuresti, participa la Festivalul 25 de ore de Teatru Non Stop, in Sibiu.

Teatrul de Arta Bucuresti anunta participarea la Festivalul 25 de ore de Teatru Non Stop cu doua productii. Spectacolul DURERI FANTOMA de Vasili Sigarev si one man show-ul PAM-PAM, dupa pamfletele lui Constantin Tanase, sustinut de George Constantinescu, vor fi prezentate in editia de anul acesta a Festivalului.

In data de 25 aprilie, cu incepere de la ora 23:00, la Sala Studio a Teatrului National Radu Stanca, Teatrul de Arta Bucuresti participa cu cea mai noua productie, spectacolul Dureri Fantoma, ce a avut premiera pe data de 14 martie 2015. Din distributie fac parte Rares Andrici (Dima), George Constantinescu (Gleb), Mihaela Popa (Olga) iar regia ii apartine lui Bogdan Budes.

Actiunea spectacolului Dureri Fantoma se petrece la periferia unui oras, intr-un depou de tramvaie, un loc in care planeaza constant promiscuitatea, decadenta, lipsa sensibilitatii umane, toate acestea rasfrangandu-se in drama unei femei bantuita si schilodita de propriul trecut zguduitor. Un depou, doi paznici tineri si sufletul Olgai in cautarea obsesiva a fantomei unei povesti pe care nu vrea sa o piarda.

In a doua zi a Festivalului (26 aprilie), se va juca cu incepere de la ora 18:00, la Cafe Wien, one man show-ul PAM-PAM, dupa pamfletele lui Constantin Tanase, o comedie amara despre Romania de acum 70 de ani si cea a zilelor noastre, care, surprinzator a ramas aceeasi.

In prologul Festivalului 25 de ore de Teatru Non Stop, la finele lunii martie, actorul si fondatorul Teatrului de Arta Bucuresti, George Constantinescu, a sustinut succesiv in 13 locuri diferite din Sibiu, pe parcursul a 25 de ore non-stop, one man show-ul PAM-PAM. Acum, precum in ultimele 3 editii, din nou la Sibiu, invitat in ultima seara de Festival.

Detalii legate de programul integral al Festivalului, dar si alte informatii, puteti gasi pe site-ul: http://respirateatru.ro

Teatrul de Arta Bucuresti (TAB) este un organism independent, care a luat fiinta sub aceasta denumire in anul 2010, dar a carui experienta artistica incepe cu alti patru ani in urma. Dedicat in intregime artei actorului – de unde si titulatura – TAB a adunat cu cele 10 productii, inca din prima stagiune, peste 500 de reprezentatii atat in sali clasice de spectacol, cat si in spatii neconventionale (cluburi, pub-uri, spatii de evenimente).