Teatrul „Stela Popescu” si spectacolul „Dl. Goe si ai lui”, in Gradina de vara a TVR

Musicalul „Dl. Goe si ai lui”, o productie a Teatrului „Stela Popescu”, va fi prezentat sambata, 17 iunie 2017, de la ora 11.00, in Gradina de vara a Televiziunii Romane.

Spectacolul este inclus in stagiunea „Teatru in TVR”, in care gradina televiziunii devine un spatiu deschis pentru teatre, actori si publicul lor.

„Dl. Goe si ai lui” este un spectacol in care cap de afis este chiar Stela Popescu, iar in distributie mai pot fi urmariti Raluca Straia, Ramona Olteanu, Andreea Blidariu, Stefan Popov, Stefan Fieraru, Silviu Mihaila, Adrian Dima si Florian Bala, alaturi de baletul Teatrului Muzical „Stela Popescu”. Muzicalul este compus de Roman Vlad, scenariul si regia sunt semnate de Dan Tudor, iar coregrafia de Stefan Soare.

Spectacolul este o talmacire contemporana, vie si palpitanta, a schitelor lui Caragiale, o productie care imbina comicul de situatie cu neprevazutul, o derulare filmica sub inspirata bagheta regizorala a lui Dan Tudor. Goe, Mamita, Mam Mare, calatorii ciudati – toti asteapta publicul in trenul buclucas, in toate garile uitate de Dumnezeu, in care orice se poate intampla!

Urmatoarele doua spectacole ale Teatrului „Stela Popescu”, cu „Seherezada” sunt programate pe 2 iulie si 26 august, tot in Gradina TVR.
La aproape 60 de ani de la difuzarea primului spectacol de teatru, Televiziunea Romana a lansat programul „Teatru in TVR”, acum un an, in iunie 2016. Anul trecut, pe parcursul celor aproape trei luni de desfasurare a programului, au fost prezentate 21 de spectacole, realizate de parteneri in cadrul proiectului demarat si coordonat de Casa de Productie a TVR. Derularea programului „Teatru in TVR” urmareste si indeplinirea misiunii publice a televiziunii publice, asumandu-si, prin spectacolele organizate, un rol educativ si de promovare a culturii in randul publicului larg. In acest sens, a fost extinsa oferta din cadrul stagiunii, cu piese pentru copii si spectacole musicale. Totodata, prin acest proiect, TVR a adus publicul mai aproape de actori, chiar in incinta sediului din Calea Dorobantilor 191, mii de spectatori intrand in curtea televiziunii pentru a urmari spectacolele din cadrul acestui program.

Pret bilet: copil – 20 lei; adult – 25 lei.