TABOO EXIBITION – Targ de bijuterie contemporana Expozitia bianuala a absolventilor Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana

Intr-o perioada mai plina de contrarii ca niciodata, o intrebare se ridica spre a fi discutata – Mai exista tabuu-ri în societatea contemporana? Bijuteria vine sa raspunda la aceasta intrebare printr-o expozitie inedita, in care 24 designeri isi vor exprima opiniile prin intermediul obiectelor create de ei.

Bijuteriile realizate de designeri incita la redescoperirea sau analiza unor elemente sacre, interzise, ascunse, a unor superstitii si stereotipuri culturale, ritualuri, practici si credinte sociale. Obiecte isi parasesc simplul rol estetic sau decorativ si devin argumente vizuale.

Iar sâmbata seara, începand cu ora 17.00, ne pregatim de o receptie speciala – Domnul de Roua ne va intampina cu o degustare rafinata de vin iar cei de la Espresso Time vor veni cu o multitudine de sortimente de cafea.

Vor expune designerii: Adelina Petcan, Adina Istrate, Alexandra Ungurelu, Alis Lalu, Anca Pandrea, Andreia Gabriela Popescu, Anca Popescu, Bianca Grin, Camelia Lupu, Carmen Watkins, Contemporia, Corina Mardari, Cristina Radu, Vasile Diana Alexandra, Gabriela Secarea, Lucienne Buga, Mihaela Iacob, Mihaela Ivana, Monica Stanescu, Otilia Mihalcea, Rada Ureche, Rodica Richard, Roxana Hodorog si Silvia Suotean.

Locatie – Galeria Galateca, Str. C. A. Rosetti nr. 2-4, Bucuresti
Data- 15-16 noiembrie 2014
Interval orar – 11.00 – 20.00
RSVP – [email protected] / 0721.489.792
Intrarea este libera.

Project A – Târg de Bijuterie Contemporana este un eveniment bianual dedicat in exlusivitate absolventilor Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana, cu scopul promovarii si sustinerii acestora in dezvoltarea lor ca designeri independenti. Proiectul face parte din manifestul de exprimare si statutare a bijuteriei contemporane ca forma de arta de sine-statatoare.