Tabara de creatie Sapte zile la Redondo

Un nou eveniment Contemporanii in Portugalia

In perioada 30 iulie – 07 august 2015, cu ocazia Festivalului Florilor din mica localitate Redondo, Portugalia, se va desfasura, in cadrul proiectului Contemporanii, o inedita tabara de creatie intitulata Sapte zile la Redondo – un eveniment organizat in parteneriat cu Institutul Cultural Roman si cu sprijinul Ministerului Culturii, in calitate de co-finantator.

Primaria din Redondo va gazdui, in cadrul programului Centrului Cultural al Municipalitatii Redondo, sapte pictori romani: Florin Ciubotaru, Dorin Coltofeanu, Teodora Coltofean, Sorin Iosub, Elisabeth Ochsenfeld, Christian Paraschiv, Mihai Sarbulescu, alaturi de scriitoarea de orgine romana Veronica Kirchner.

Asteptam cu nerabdare rezultatul impactul pe care magia locului il va avea asupra grupului format din artisti ce apartin unor generatii si stiluri diferite. Lucrarile realizate pe parcursul acestei tabere vor fi expuse la data de 6 august, in cadrul unui happening, in spatiul expozitional al Centrul Cultural al Municipalitatii din Redondo, urmand ca apoi, in prima parte a anului 2016, sa fie prezentate intr-o expozitie la Bucuresti. Cu ocazia expozitiei va fi lansat si catalogul dedicat taberei de creatie, ce va reuni lucrarile de pictura, fotografiile realizate pe parcursul taberei si textul documentar.