Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” nominalizat la premiul “Cel mai bun spital” din partea Europe Bussiness Assembly (EBA) din Marea Britanie

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti, reprezentat de Academician Dan Mircea Enescu, in calitate de manager a fost nominalizat de catre Europe Bussiness Assembly (EBA) din Marea Britanie pentru premiul Cel mai bun spital. EBA este o corporatie independenta de colaborare economica, sociala si umanitara si a fost fondata in Oxford, Marea Britanie in anul 2000.

Decernarea distinctiilor pentru cei mai buni reprezenati ai medicinei, stiintei si economiei va avea loc la Londra in cadrul Achievements Forum pe data de 21 aprilie 2015.

Achievements Forum este o platforma interactiva de colaborare internationala. La eveniment participa oameni de afaceri, finantatori, diplomati, lideri ai camerelor de comert, asociatii de afaceri si sindicate profesionale din peste 60 de tari.

Spitalul nostru a fost nominalizat in urma unor sondaje statistice, date obtinute de la conferinte si corporatii, media de specialitate, expozitii medicale etc. La selectie s-a tinut seama de inalta calificare a personalului, dotarea institutiei cu echipamente moderne, declaratii pozitive ale pacientilor, acreditari nationale si internationale si punerea in aplicare a unor noi metode si tehnologii de tratament, a tinut sa sublinieze Acad.Dan Mircea Enescu.

Tot in cadrul aceleiasi manifestari Acad. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de catre Comitetul Socrate pentru premiul international Cel mai bun manager din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoastere a excelentei reputatii, a experientei profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure si eficiente) si a managementului de succes. In virtutea acestei nominalizari, Acad. Dan Mircea Enescu va figura in SOCRATES ALMANAC, publicatie a EBA (http://www.summitofleaders.co.uk/en/).

Recent sectia de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu (www.spitaluldecopii.ro) a fost modernizata si reabilitata. Mai mult, stadiul lucrarile de la noul Centru de chirurgie cardio-vasculara si Unitatea de Primiri Urgente se afla intr-un stadiu avansat si vor fi finalizate in luna mai 2015 dupa ce vor fi echipate complet cu aparatura moderna din fondurile Ministerului Sanatatii.

Suntem onorati de faptul ca reputatul Profesor Doctor, Academicianul Dan Mircea Enescu s-a alaturat si sustine campania Senso Arte Romania, tara inimilor mari:
https://Sensoarte.ro/sanatate/Campanii-4393/prof-dr-dan-mircea-enescu-sustine-campania-romania-tara-inimilor-mari