Revelion Centenar in Piata Constitutiei

Cu Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nuca, Mark Stan, Alex Calancea si Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Tarziu, Dorian Popa, Vanotek&Lori si DJ-ul international André Tanneberger - ATB

Primaria Capitalei, prin ARCUB  Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, organizeaza pe 31 decembrie, incepand cu ora 19.30, in Piata Constitutiei, REVELION CENTENAR, un show exploziv, ce va dura peste sase ore si care va marcha cei o suta de ani de la Marea Unire.

Ca in fiecare an, concertul va fi un eveniment de exceptie, in care una dintre cladirile emblematice ale Bucurestiului  Palatul Parlamentului  va face parte din scenografia spectacolului.

Cu acest prilej, pe scena instalata in Piata Constitutiei, vor urca personalitati din muzica romaneasca indragite de toate varstele, iar stilurile muzicale diverse si scenografia spectaculoasa vor antrena publicul pe parcursul intregii seri. Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nuca, Mark Stan, Alex Calancea si Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Tarziu, Dorian Popa, Vanotek&Lori vor petrece alaturi de public, creand o atmosfera efervescenta si plina de voie buna.

Artistilor romani li se adauga un invitat special, DJ-ul international André Tanneberger, cunoscut cu numele de scena ATB, care va mixa live in Piata Constitutiei. Seara se va incheia cu un spectaculos show de artificii. DJ, compozitor si producator de muzica dance electronica, care imbina stiluri precum trance, dance si chill out, ATB a ocupat de-a lungul celor douazeci de ani de cariera primele locuri in topurile de specialitate din strainatate. Debutul sau din 1990, cu single-ul 9 PM (Till I Come), care l-a propulsat in topul din UK, a fost urmat de numeroase hit-uri  Ecstasy, Let U Go, What About Us, Move On, When It Ends It Starts Again , indragite de fani din intreaga lume.

Intrarea este libera.