Photoliu a lansat colectia de tapiserii Precieux – IN CURAND VIDEO

«Un fotoliu este un obiect pe care stai. Un photoliu este o poveste despre viata si pasiunile proprietarului».

Photoliu a lansat la Iconic Food Wine and Design by Camelia Sucu colectia de tapiserii, un eveniment care a marcat utilizarea de tapiserii de lux pentru fotolii.

8 fotolii realizate cu tapiserii din cele mai noi colectii Christian Lacroix, Hermes, Dedar si Designers Guild au fost prezentate separat. Inconjurate de mobilier complementar, elemente decorative si aranjamente florale sofisticate, fiecare dintre fotolii au spus o alta… poveste.

Materialele din matase si catifeaua de la Hermes, Dedar, Christian Lacroix si Designers Guild, intr-o varietate incredibila de culori si texturi, au fost admirate de invitatii prezenti la eveniment. Printre invitatii care au admirat fotoliile si materialele expuse s-au numarat Anca Vlad, Camelia Sucu, Cristina Copos, Mihaela Geoana, Miorita Videanu, Leslie Hawke, Ella Doicescu, Veronica Savanciuc, Adriana Chiper, Anda Stefan, Andra Andreescu, Violeta Ciurel, Rhea Costa, Malvina Cservenschi, Andreea Ibacka.

Lansarea colectiei a avut loc la Iconic Class Studio, restaurant si concept store care comercializeaza piese unice de design precum Edra, Natuzzi, Alivar, Flexform, Fornasetti etc.

“Spune-mi in ce fotoliu stai ca sa-ti spun cine esti. Photoliu exprima in fiecare piesa creata cu grija si talent, povestea si viziunea, pasiunile si nostalgiile fiecaruia dintre clientii sai. Abilitatea de a personaliza fiecare obiect ne face unici” – a declarat Irina Pogonaru, proprietara companiei.

Alaturi de Camelia Sucu, Irina Pogonaru a subliniat importanta autenticitatii, a diversitatii si mai ales a elementului surpriza. “Eu vreau sa cred intr-o societate in care pot invata ceva nou de la fiecare dintre oamenii din jurul meu, in care pot vedea in felul lor de a se imbraca o expresie a personalitatii lor si sa pot simti ca in momentul in care pasesc in casa cuiva inteleg putin din cine sunt ei cu adevarat, nu ceea ce au vazut la altii… si nu ceea ce au vazut intr-un catalog”.

Despre Photoliu

Photoliu are la baza un concept eclectic de mobilier la comanda. Este vorba despre scaune si fotolii de diverse stiluri, de la Louis XV, la Art Deco si Mid-Century Modern, tapisate cu tesaturi imprimate, cu texturi si modele iesite din comun. Photoliu s-a nascut in 2009 din dorinta de a reinterpreta in sens contemporan mobilierul stil Ludovic XV. De atunci, echipa Photoliu a realizat piese in diverse stiluri, personalizandu-le variat si in detaliu.

Conceptul Photoliu exprima pasiunea pentru interioare cu personalitate, in care accentele cad atat pe piese « statement», cat si pe contraste de texturi si culori. La Photoliu, absolut totul poarta semnatura clientului. Acesta intra pe www.photoliu.com , isi alege modelul si culoarea ramei, tapiseria pentru sezut si spatar. Cautarea photoliu-lui ideal continua cu sfaturile consultantului legate de nivelul de luciu al vopselei, alegerea lezardei sau a cuielor decorative. Ramele sunt din fag sculptat manual in Olanda, iar materialul folosit pentru imprimarea modelelor alese este un doc rezistent cu efect satinat.

Photoliu se ocupa si de piesele cu valoare sentimentala, asigurind atat restaurarea lemnului, cat si retapitarea, pentru a le intineri fara a stirbi din frumusetea vremii lor.
Photoliu a dezvoltat colectii de materiale impreuna cu ilustratori, designeri si graficieni talentati. “Casutele” Madalinei Andronic sau siluetele fermecatoare ale lui Floyd Grey sunt doar cateva dintre optiunile de personalizare a tapiteriei care au succes. Colectiile Floral si Geometrics se inspira dintr-o multitudine de surse, incepand cu decoratiunile elaborate ele perioadei Rococo si terminand cu tendintele actuale din moda.

Informatii despre produsele companiei pe www.photoliu.com.